ASTROPROFIL

Kako se slažu Lav i njegovih 12 podznaka

17.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Otkrijte koji podznaci pojačavaju, a koji skrivaju značajke Lava

Podznaci koji ne mijenjaju bitno obilježja Lava su Lav, Ovan, Strijelac, Blizanci, Vaga i Vodenjak. Ako imate neki od ovih podznaka, i dalje ste pravi i prepoznatljivi Lav.

Lav - podznak Lav

Dvostruki Lav! S njim nema poigravanja. Ne može ga sene primijetiti jer je redovno glasan i poklanja mnogo pažnje svojojvanjštini. Trudi se dobro sakriti slabosti i uvijek pazi da je u pravomdruštvu i na pravom mjestu kako bi uvećao ili bar zadržao ugled.

Lav - podznak Ovan

Ima višak energije i veliki ego, ali nije nužno pohlepan i sebičan, već samo jako drži do sebe. Vrlo je ambiciozan i želi ostati zapamćen ako ne globalno, onda barem u užoj okolini. Spremno prihvaća rizike i dobro se oporavlja od mogućih gubitaka.

Lav - podznak Strijelac

U ovoj sjajnoj kombinaciji do izražaja dolaze energičnost i kreativnost. Vrlo su hrabri i otporni te si postavljaju teško ostvarive ciljeve. Poštenje, pravda i držanje obećanja osobine su koje najviše cijene. Klone se monotonije i kad god mogu, upuštaju se u pustolovine i putovanja.

Lav - podznak Blizanci

Vrlo živahan i druželjubiv pojedinac. Voli biti u tijeku, prati modu, lako sklapa poznanstva i čavrlja o raznim temama. Okolini se može činiti da je površan i da ga ništa ne može trajno povrijediti ni oduševiti. No, mnogi od njih ipak skrivaju meku točku, za koju doznaju samo oni koji su s njima dugo bliski.

Lav - podznak Vaga

Inteligencija, komunikativnost i znatiželja riječi su koje najbolje opisuju ove ljude. Njihov je um stalno aktivan, sve ih zanima i gladni su novih saznanja. Imaju širok krug poznanika, vole kraća putovanja i sjajno se snalaze u umnom radu. Popularni su, i u društvu s njima nikad nije dosadno.

Lav - podznak Vodenjak

Ovaj Lav vrlo je uvjerljiv sugovornik i pomalo osobenjak. Voli iznenaditi okolinu, davati savjete i poticati ljude na akciju. Teško ga je nadmašiti u diskusiji ili obeshrabriti prijetnjama. Najosjetljivija mu je točka ljubav pa mu iskustva na tom planu zahvaćaju sva životna polja.

Podznaci koji značajno modificiraju obilježja Lava su Bik, Jarac, Djevica, Škorpion, Rak i Ribe. Ako imate neki od ovih podznaka, razlikujete se od tipičnog Lava.

Lav - podznak Bik

Iskren je i nepokolebljiv u svojoj odanosti. Njegova privrženost partneru, prijatelju, poduzeću ili koječemu može se doimati romantično, ali i zamorno. On želi da i njegova okolina u tom pogledu bude lojalna i stabilna poput njega. To je za većinu nedostižno, no on to smatra uvjetom suživota.

Lav - podznak Jarac

Ova kombinacija znakova daje vrlo snažnu osobnost i solidan utjecaj na okolinu. Uživa u javnoj pozornosti i trudi se popeti visoko na društvenoj hijerarhiji. Najčešće je materijalistički nastrojen te je spreman učiniti sve da bi ostvario ciljeve. Ponekad izaziva strahopoštovanje.

Lav - podznak Djevica

Posjeduje kreativan i kritički um koji voli izazove pa ga se najčešće može vidjeti da gorljivo raspravlja u društvu raznih intelektualaca. Na okupljanjima voli biti u središtu pozornosti, ali je u privatnim odnosima za nijansu povučeniji i podozriviji od klasičnog Lava.

Lav - podznak Rak

Manje izlazi i sporije se zbližava s neznancima nego prosječan Lav. Većinom je ugodan i popularan u društvu, ali i tajnovit u pogledu svojih planova. U poslu je individualac koji se najradije oslanja na sebe, iako okolina može imati dojam da je otvoren za suradnju.

Lav - podznak Škorpion

Krase ga snažna osobnost i karizma koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ambiciozan je i želi biti uspješan i cijenjen što mu najčešće polazi za rukom. Odvažan je i gorljivo se bori za svoje ciljeve i ljude koje vole. U intimnim je odnosima zahtjevan jer očekuje potpunu predanost.

Lav - podznak Ribe

Sastavljen je od suprotstavljenih energija vatre i vode. Njegove mu snažne emocije remete psihičku ravnotežu. Okolina jako djeluje na njega pa se teško odupire tuđim utjecajima. U duši je željan akcije i društva, no kad je među neznancima do izražaja dolazi njegova suzdržanija riblja komponenta.

Nakon solarnog znaka, podznak ili ascendent drugi je najvažniji faktor koji određuje astrološki profil ličnosti. To je zodijački znak koji se nalazi na istočnom horizontu u trenutku rođenja. Tko je rođen oko svitanja, ima isti solarni znak i podznak, a tko je rođen predvečer, ima podznak u suprotnom znaku od solarnog. Za precizno izračunavanje podznaka nužno je poznavati točno vrijeme i mjesto rođenja te konzultirati posebnu tablicu ili se poslužiti računalnim programom.