ASTROPROFILIRANJE

Kako osvojiti (i zadržati) Lavicu?

12.08.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Ova vam žena može pružiti vrhunsku sreću i zadovoljstvo, ali i poniziti vas ako ne posjedujete vrline koje traži u partnera. Ako se kanite upustiti u ovaj složen pothvat, upoznajte bitne značajke žene u znaku Lava i procijenite uklapate li se u njezine želje i potrebe

Obasipajte je komplimentima

Lavica mnogo ulaže u svoje tijelo, odjeću i opći dojam koji ostavlja. Svakodnevno hvalite njezinu vanjštinu, izražavanje, inteligenciju, kuhanje - što god osjetite da joj je bitno. Nikad je ne uspoređujte s drugom ženom ako usporedba ne ide njoj u prilog.

Darujte joj pažnju

Lavica je gladna priznanja. Treba joj mnogo pažnje i ugađanja kako bi se osjećala sretno i sigurno. Neprestano joj dajite do znanja da vam je ona najvažnija osoba u životu te da joj možete ponuditi neograničenu vjernost i udobnost.

Ne sputavajte je

Kad ste s njom, ne gledajte druge žene jer ona smatra da mora biti jedina u vašim očima, no pustite nju da (blago) flertuje s drugima. Silno se želi svidjeti pa iskušava svoj šarm na brojnim momcima. To uglavnom čini da sebi dokaže svoju poželjnost i ne znači da snuje preljub. Ipak, ako ste jako ljubomorni i posesivni, s njom ćete se teško složiti.

Budite kreativni

Lavici će brzo dosaditi nepoduzetan muškarac koji igra na sigurno i kloni se pustolovina. Predložite joj raznolike uzbudljive aktivnosti (i prihvaćajte njezine prijedloge takvog tipa) te učinite da joj svaki novi dan bude zanimljiviji od prethodnog.

Igrajte se zajedno

Ona voli zabavu i igre pa učinite da vam veza bude prepuna zanimljivih i nezaboravnih epizoda. Smislite kreativne aktivnosti u kojima biste mogli zajedno sudjelovati te pronađite zanimljive teme za razgovor koje će je zaokupiti i njoj odgovarati. Ako je možete nasmijati, na velikom ste dobitku. Budite kao glavni lik iz romantične komedije - takvi su joj najmiliji.

Dakle...

Lavica je sjajna partnerica jer je voljna pružiti neograničenu ljubav i privrženost onome koga voli. Rado dominira u odnosu, ali joj ne odgovara slabić koji joj u svemu popušta. Potreban joj je partner koji vješto kombinira popustljivost i čvrstoću tako da ona vodi glavnu riječ u mnogim stvarima, ali da njezin muškarac istovremeno ne odstupa od svojih principa.