VRUĆA ČESTITKA

Kako je nikad seksipilnija Elizabeth Hurley poželjela sretan Božić

19.12.2015 u 15:09

Bionic
Reading

Iako je u lipnju navršila 50 godina, britanska glumica Elizabeth Hurley je svojim fanovima na vrlo seksi način poželjela sretan Božić. Namjerno loše fotošopirana pozadina i Elizabeth u bikiniju, izazvali su oduševljenje na Instagramu

Među brojnim tradicionalnim i već pomalo dosadnim čestitkama, Elizabeth se i ove godine odlučila našaliti i napraviti nešto drugačije. Kapica Djeda Božićnjaka, predimenzionirane sunčane naočale i minijaturni zlatni bikini bili su sve što je stavila na sebe, a pozadinu je ukrasila polarnim lisicama i vukovima te snježnim planinama.

Bye bye London til 2016. Heading West to family, friends, fire and fun. Yippee ??????????

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Ovo nije prvi put da na takav način svojim fanovima čestita blagdane. Za Božić prije dvije godine odlučila se za jednaki stil, ali uz snježne leoparde.

Elizabeth se očigledno ne opterećuje previše svojim samačkim životom s obzirom na to da je prije dvije godine prekinula sa Shaneom Warneom. Posvetila se poslu, a upravo je završila snimanje druge sezone emisije 'The Royals' koju radi za E! televiziju. Posao, ali očigledno i teretana su joj trenutno sasvim dovoljni.