NASTAVLJA SE KNOCK OUT

Kako je Let 3 prodrmao Francusku

09.01.2013 u 15:59

Bionic
Reading

Knock Out Snow Festival ovih je dana protekao u znaku riječke atrakcije Leta 3 te energičnog dvojca iz Zagreba, Frankie Headfors. Nezaboravni koncerti u sportskoj dvorani te atraktivni Apres Ski partiji Antene Zagreb i novaljskog kluba Papaya u Orcieresu oduševili su tisuće mladih zaljubljenika u snježne sportove

Najveći glazbeni festival u Francuskoj, Knock Out Snow Festival, koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije, ide dalje! Svoje najveće hitove sinoć su na festivalu izveli najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj - riječka rock atrakcija Let 3. Mrle i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavili su dvije tisuće raspjevanih zaljubljenika u snježne sportove, ali i odličnu zabavu i glazbu.

Osim sjajnih večernjih koncerata, Knock Out Snow Festival u znaku je nezaboravnih Apres Ski partija. U idiličnoj atmosferi, na visini od 2600 metara, jučer je na zajedničkom Apres Ski partiju Antene Zagreb i novaljske Papaye DJ dvojac iz Zagreba Frankie Headfors svojim energičnim nastupom oduševio brojne skijaše i bordere na suncem okupanim snježnim planinama.

'Knock Out Snow Festival me oduševljava iz dana u dan. Skijalište je odlično, nudi brojne sadržaje, a staze su idilične za sve kategorije skijaša. Naravno, dnevni i noćni partiji vrhunska su glazbena i zabavna iskustva. Odlično se provodimo i pozivam sve koji još stignu da skoknu do Francuske!', izjavila je voditeljica radija Antena Zagreb Ivana Mišerić

U prva četiri dana Knock Out Snow Festivala održani su brojni glazbeni sadržaji poput koncerata renomiranih hrvatskih glazbenika, sportska natjecanja, škole skijanja, ali i razni drugi edukativni sadržaji. Druženja i aktivnosti više od dvije tisuće gostiju odišu pozitivnom atmosferom i osjećajem zajedništva.

Festival u Francuskoj nastavlja se dalje. Na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Dubioza kolektiv, Connect, R'n'B confusion, Freemasons i drugi. Veliki Detox Pool Party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, atraktivni nogomet na snijegu, snow soccer, tyroline - samo su neke od popratnih atrakcija koje očekuju sve mlade avanturiste željne nezaboravne zabave te adrenalinskih uzbuđenja.