INFO ZA SVE ZNAKOVE

Kako ćete se provesti tijekom uštapa u Vodenjaku?

18.08.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Danas u 11.26 sati u našoj vremenskoj zoni nastupa pun Mjesec u znaku Vodenjaka. Bit će to u astrološkom pogledu vrlo moćan puni Mjesec jer je malo nedostajalo za lunarnu eklipsu

Puni Mjesec ili uštap razdoblje je nabujalih emocija - vrijeme plodnosti, zbližavanja i strastvenog izražavanja stavova. Procesi ili aktivnosti započeti tijekom mladog Mjeseca prije petnaestak dana sada će biti dovršeni ili će prijeći u iduću fazu.

Ova se Mjesečeva faza odvija na 25 stupnjeva i 52 minute Vodenjaka u opoziciji sa Suncem na 25 stupnjeva i 52 minute Lava. U skladu s tim, najjače će utjecati na rođene posljednjih deset dana Lava, Bika, Škorpiona i Vodenjaka.

Izbjegavajte rizike i zamjeranja.

Pripadnici ovih fiksnih znakova moraju biti na oprezu zbog mogućnosti gubitka koncentracije i kontrole nad riječima i postupcima. Pazite u prometu, u sportu i pri rukovanju opasnim alatima i tvarima.

Ne dajte se uvući u prepirke i budite pomirljivi prema onima koji vas iritiraju. Bit će vremena da im očitate bukvicu. Klonite se alkohola i teške hrane te večeras pođite rano na počinak.

S druge strane, Ovnovi, Blizanci, Vage i Strijelci lakše će podnijeti ovu Mjesečevu fazu, no ni njima ne preporučujemo riskiranje i razmetanje.