ZALUDJELA PUBLIKU

'Kad Mila dođe na pozornicu, ne gledaš nikog osim nje'

07.07.2015 u 13:10

Bionic
Reading

Mjuzikl zagrebačkog kazališta Komedija ljetni je hit koji ruši rekorde gledanosti, a za to je itekako zaslužna Mila Elegović, glumica koja je svojom ulogom Tanye zaludila sve, ne samo obožavatelje muškog roda. Brojne pohvale i komentari na njezinom profilu na Facebooku govore da joj je ova uloga pun pogodak

Možda je čekala dugo, kako i sama kaže, ali je napokon dočekala ulogu o kojoj je sanjala svih ovih godina. Mjuzikl 'Mamma mia' nakon zagrebačkog repertoara trenutno je na turneji Hrvatskom i oduševljava publiku, a isto vrijedi i za 45-godišnju Milu - ona je svojom ulogom Tanye zaludila gledatelje.

Glumica je na svom profilu na  Facebooku doslovno zasuta pohvalama za izvedbu u mjuziklu, a da je ta uloga i njezin mali preporod na svim životnim poljima, vidi se i po fotografijama koje je objavila.


Mila u mjuziklu 'Mamma mia' publiku ne ostavlja ravnodušnom

'Savršena žena. Od trenutka kad Mila prvi put dođe na pozornicu, ne gledaš više nikog drugog osim nje. Odudara pet kopalja od svih ostalih. To nije samo moj komentar, niti samo muški komentar. Gdje ima još takvih?', samo je jedan od stotinu zapisa ispod Miline fotografije s tisuću lajkova.

Negdje na Kvarneru, odmor nakon sinocnje Mamma mie...

Posted by Mila Elegović on Monday, July 6, 2015