U NJUJORŠKOM STUDIJU

Judita Franković sprema se za ulogu u Hollywoodu

12.07.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica trenutačno se nalazi u New Yorku, gdje se u jednom od najboljih glumačkih studija u SAD-u, William Esper, na Manhattanu priprema za ulogu u američkom filmu. O čemu se točno radi - Judita zasad taji

U njujorškom studiju William Esper u kojem su svoj zanat brusile najpoznatije holivudske zvijezde poput Kathy Bates, Kim Basinger, Johna Malkovicha, Jeffa Goldbluma i mnogi drugi, na ljetnom glumačkom tečaju trenutačno se nalazi i jedna od  najboljih hrvatskih glumica mlađe generacije Judita Franković.

Naime, Judita se posljednjih tjedana intenzivno priprema za ulogu u jednom američkom filmu, a prva koja joj je na tome čestitala je Mani Gotovac. Nekoliko riječi napisala je Mani i na Facebooku natuknuvši kako je Judita prošle godine nastupala na Dubrovačkim ljetnim igrama, a ove se pak priprema za Hollywood.

'Pažljiva kakva jest, došla me je posjetiti onih dana kad se nisam osjećala dobro s buketom cvijeća i kutijom bombona. Spomenula je kako je  dobila tu ulogu. Na sve moje daljnje upite rekla je samo - zasigurno je se neću sramiti', rekla nam je Mani Gotovac. Da se nalazi u New Yorku, Judita je dala naslutiti postovima na svom facebook-profilu. Zasad sve detalje o novom angažmanu čuva u tajnosti, no početkom snimanja moći će zasigurno reći više.