OTKRILA U RADIJSKOM ŠOUU

Josipa Lisac kupa se u mlijeku

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Gostujući u Glazbenom šouu Dalibora Petka Josipa Lisac pričala je o neprežaljenom Karlu, koncertu koji priprema u njegovu čast, a priznala je i da je tek sad 'skužila' Lady Gagu

'Mislim da bi Karlo uživao u tome što mu pjesme žive i što ga se ljude sjete kroz djela. Bio bi sretan, jer Karlo se uvijek borio za to. A ovdje se sve zaboravlja', rekla je sinoć Josipa Lisac gostujući u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka', odajući dojam vječno zaljubljene žene.

'Dao mi je snagu da prenosim njegova djela. Ne samo da to radim srčano i strastveno, to mi je životni smisao. Zahvalna sam mu za svaki trenutak što sam imala snagu doživjeti tu ljubav. Nije mi nikad dao povod da budem ljubomorna. Uz sve ovo što činim, vjerujem da bi on još više učinio za mene', rekla je Josipa. Na Narodnom radiju promovirala je kolekcionarsko izdanje 'Matt Collins – Priča', koje će se pojaviti u prodaji na dan Karlove smrti, 10. prosinca.

Suradnji s Josipom sinoć su se prisjetili mnogi. Dalibor Matanić rekao je da je Josipa utjecala na njegov filmski izričaj. Dok je radio u videoteci u koju je zalazila, tražila je art filmove, a Matanić se uvijek trudio udovoljiti joj. 'Dolazila je ona i dečki s ruba zakona – potpuno suprotna klijentela. Isprva je prema meni bila nepovjerljiva, ali smo ubrzo stekli međusobno povjerenje', kazao je Matanić, a Josipa mu je odvratila da je krajnje vrijeme da joj nađe ulogu u nekom svom filmu.

Pjevačica se šalila na račun svoje frizure komentirajući da su je zvali svakako – od Kipa slobode do toga da ima palmu na glavi. Josipa je rekla i da je sad 'skužila' Lady Gagu, a saznali smo i da se kupa u mlijeku. Na spomen pjesme 'Ja sam genije/ čudo prirode', komentirala je: 'To je super stih koji su drpili TBF.'

Josipa Lisac

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi