ANA RADIŠIĆ

Još uvijek ne razmišljam i ne sanjarim o vjenčanju

11.06.2016 u 21:15

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica na CMC televiziji, Riječanka Ana Radišić večeras četvrti put vodi CMC festival. Ispričala nam je što to za nju znači, prati li rad konkurentskih televizija, što će raditi kad završi fakultet i kad se namjerava vjenčati s dečkom Dragecom Budimirom

'Sretna sam i počašćena prilikom da vodim jedan od najvećih festivala u regiji i ove godine, četvrti put u društvu Dalibora Petka. Veselim se i uzbuđena sam', rekla nam je.
Za nju je raditi kao voditeljica jedan od najljepših osjećaja.
'Sretnica sam jer imam priliku raditi što volim. Uživam u svakom angažmanu i svakom radnom danu jer je drukčiji od prethodnog, ni jedan radni dan nije isti. Izrazito je dinamično, zanimljivo i lijepo raditi za gledatelje ispred malih ekrana, baš uživam u tome', kaže Ana.

Bilo da je riječ o snimanjima i live prijenosima, trema je kod nje uoči početka uvijek prisutna, ali ona je, kaže, obožava.
'Dokaz je da volim i da mi je stalo do onog što radim te poštujem publiku i gledatelje. U Vodicama se pripreme sastoje od iščitavanja sinopsisa te probi, razgovora s redateljem, Daliborom, obaveznog odmora popodne uoči nastupa te vlastitog mira 10-15 minuta uoči početka. To su neki moji rituali, kojih se volim pridržavati. Kad je o pripremama u Zagrebu riječ, tu su probe haljina za koje je zadužen Ivan Alduk, zatim tipične 'ženske' kozmetičke pripreme. Uz sve to, dva mjeseca idu redovito emisije posvećene CMC festivalu u kojima sudjelujem te se pripremam i kroz njih', pojasnila je.

Ponosna je na sve što je do sada napravila, odradila i postigla.
'Sa svojih 27 godina, devet godina živim, radim i dišem televiziju. Radim, rastem i napredujem iz dana u dan i sretna sam zbog svake prilike koju sam dobila i odradila kako za matičnu kuću CMC televiziju, projekte Croatia Records, tako i za Hrvatsku radioteleviziju. Uglavnom sam se isprofilirala kao voditeljica glazbenih manifestacija, no vjerujem da će s vremenom doći na red i drugi formati' ističe.


Ana i Dalibor zajedno vode festival u Vodicama već četiri godine

Ana redovito prati i rad konkurentskih televizija.
'Od svega što sam u zadnje vrijeme gledala, u glazbenom smislu najbolji mi je 'The Voice' zbog jake produkcije, tima ljudi koji radi na emisiji, koncepta, sjajnih voditelja te finalnog proizvoda koji sjajno izgleda. Gledam iDnevnik sa Zoranom Šprajcom koji je sjajan, sažet, osebujan, zanimljiv, informativan i gađa baš u 'sridu'! Obožavam ga', otkrila je.

Podjednako joj je, kaže, važno ostvariti se privatno i poslovno.
'Nema ljepšeg nego kad se osoba razvija, raste, napreduje i to uz punu podršku partnera i obitelji', ističe uvijek raspoložena i nasmijana voditeljica. S partnerom Dragecom Budimirom u vezi je dvije godine, ali za vjenčanje, kaže, ima vremena.

'Živim sada i ovdje, a to znači da uživam u svakom danu pred sobom, iskorištavam ga najbolje što mogu i na kraju dana mirno i sretno volim te spavam.
Vjenčanje još uvijek nije došlo na red kao predmet razgovora, razmišljanja i sanjarenja', ističe.


Do sada se isprofilirala kao voditeljica glazbenih manifestacija, ali se nada da će doći na red i drugi formati

Uskoro završava fakultet, ali se i nakon njega namjerava nastaviti usavršavati.
'Zanima me područje intelektualnog vlasništva i autorskog prava. Od jeseni ću početi i na tom području raditi i jako se veselim. Bit će to veliki izazov, nova stranica, veliki zalogaj, ali vjerujem i zadovoljstvo', kaže. U slobodno vrijeme opušta se trčanjem i meditacijom.

'Obožavam jedno i drugo, odlična su mi kombinacija, rekla bih nužna za tempo života koji imam. Osim toga, slobodno vrijeme trudim se provesti u krugu najbližih, ono mi je najdraže i najljepše, još kad je u prirodi ili uz more - nema ljepše', rekla je. Umjerena je, kaže, u svemu i brine se najprije o zdravlju, a to uključuje brigu o zdravoj prehrani, načinu života, odmoru, ali i koži.

Na pitane koji bi dio tijela izdvojila kao svoj adut, kaže - srce.
'Ne mijenjaju mu se konstitucija, izgled, oblik, a raste i sve je zrelije, sretnije, zdravije, hrabrije, a puno ljubavi', objasnila je.


Anina najveća podrška su obitelj i dečko Dragec Budimir