DOMAĆI ROCK KONCERT GODINE

Još tri dana do Pozitivnog koncerta!

28.11.2012 u 10:42

Bionic
Reading

Ostala su još samo tri dana do najvećeg domaćeg rock koncerta godine, osmog Pozitivnog koncerta koji će se održati u subotu, 1. prosinca, u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova

Sudeći prema dosad najvećem interesu, za očekivati je da će Pozitivac biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova

U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove te dijeliti promo materijale. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su započele u ponedjeljak, 26. studenoga, postavljanjem info šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uza sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori za AIDS free generaciju.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kuna do petka, 30. studenoga, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 70 kuna.