SUSRET BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Jesu li se se vidjeli Igor i Marija Cvitanović?

04.06.2016 u 12:20

  • +10

Poznati na Fashion Weeku Zagreb powered by Afrodita

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja na prvoj večeri modnog događanja Fashion Week Zagreb by Afrodita predstavila je svoju novu kolekciju Marka M Vintage Glamour, a na modnom događanju snimljen je i Marijin bivši suprug Igor Cvitanović, nekad vrstan Dinamov golgeter i hrvatski reprezentativac koji iz ruku nije ispuštao svoju suprugu Tanju, lijepu poduzetnicu. Sudionici događaja tvrde da se bivši supružnici nisu vidjeli tijekom večeri.

Igor Cvitanović, jedan od pomoćnika Zorana Mamića, nekad vrstan Dinamov golgeter i hrvatski reprezentativac, u ožujku prošle godine okrunio je brakom dvogodišnju ljubavnu romansu s lijepom, deset godina mlađom, poduzetnicom Tanjom Grgić. Cvitanoviću je, naime, ovo drugi brak. S dizajnericom Marijom Cvitanović dijelio je trinaest bračnih godina, a prije pet godina njihovoj je bračnoj sreći došao kraj.

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović sinoć je svojom novom kolekcijom Marka M Vintage Glamour Pounje, čije je zaštitno lice glumica Helena Minić Matanić, otvorila modno događanje Fashion Week Zagreb by Afrodita, a reviju su pratili Igor i Tanja Cvitanović. Sudionici događaja tvrde da se bivši supružnici nisu vidjeli, a da je Igorov dolazak tek slučajnost.


U zagrebačkom parku Green Gold Centra održala se revija Marije Cvitanović

Kad je upoznao svoju drugu suprugu, 45-godišnji Cvitanović istog je trenutka znao je da je ona žena s kojom želi provesti svoj život, otkrio je nakon vjenčanja za tportal. On i Tanja su se nakon dvije godine veze zavjetovali na vječnu ljubav koju su proslavili u zagrebačkom hotelu Westinu.


Igor i Tanja Cvitanović u ožujku su proslavili prvu godišnjicu braka

'Bilo je savršeno i oboje smo jako sretni', rekao nam je tada Igor priznavši da ga je supruga osvojila baš svime.
Da je Igor ludo zaljubljen, javnost je doznala prije dvije godine kad su ga fotografi snimili dok se šetao Cvjetnim trgom držeći za ruku lijepu plavokosu djevojku. Uskoro je na Facebooku promijenio status svoje veze i objavio fotografiju s budućom suprugom. Igorova supruga je poduzetnica koja sa sestrom ima u vlasništvu privatnu tvrtku čije je poslovanje vezano uz dodatke prehrani.


Igor i Marija Cvitanović dijelili su 13 bračnih godina

375785 ,308262 ,427466,430510