NAKON KRATKE VEZE

Jerry Hall i Rupert Murdoch: Zaruke koje su iznenadile mnoge

12.01.2016 u 11:26

Bionic
Reading

Medijski mogul zaprosio je bivši britanski model, 59-godišnju Jerry Hall proteklog vikenda u Los Angelesu, u kojem su bili uzvanici na dodjeli nagrada Zlatni globus. Bit će to četvrti brak za 84-godišnjeg milijunaša koji se prije tri godine razveo od treće supruge, 38 godina mlađe Wendi Deng

Nakon ni četiri mjeseca veze milijunaš australskih korijena Rupert Murdoch (84) i nekadašnji model Jerry Hall (59) odlučili su ne gubiti vrijeme u ljubavi. Par se zaručio proteklog vikenda u Los Angelesu, a jučer su poslali i službenu izjavu medijima. Murdoch, kojem će ovo biti četvrti bračni pokušaj, poznat je po svojoj naklonosti lijepim i mlađim ženama. Njegova posljednja supruga Wendi Deng bila je 38 godina mlađa od njega.

Lijepa Azijatkinja provela je 14 godina u braku s Murdochom, a imaju dvije kćeri. On se prvi put oženio 1956. svojom asistenticom Patricijom Booker, s kojoj je dobio prvu kćer. Drugi put vjenčao se s Annom Marijom Torv, od koje se razveo 1999. i isplatio joj 1,7 milijardi dolara - što je jedan od najskupljih razvoda svih vremena. Murdoch je otac šestero djece.

Rođena Teksašanka Jerry Hall javnosti je poznata više po vezi s Mickom Jaggerom, s kojim ima četvero djece, nego po svojoj karijeri modela. Jerry i Mick zajedno su proveli više od dvadeset godina, a rastali su se 1999. Razlog su bile Jaggerove nevjere i izvanbračno dijete s brazilskom manekenkom.

Murdoch i Hall upoznali su se u rujnu prošle godine, a upoznala ih je njegova nećakinja. Vezu su otkrili javnosti u listopadu. Svoje zaruke jučer su objavili i glumački par Jason Statham (48) i Rosie Huntington-Whiteley (28) nakon šest godina veze.