LENIN PRVI ROĐENDAN

Jelena Veljača i Dražen Čuček dočekali poseban dan

15.12.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Kako to biva kad je prvo dijete u pitanju, i prvi rođendan je najiščekivaniji dan u godini, a svoj danas slavi i jedinica glumačkog para Jelene Veljače i Dražena Čučeka, malena Lena Čuček. Njezin prvi javni nastup dogodio se kad je imala tek osam mjeseci zahvaljujući u uvodnoj špici serije 'Prava žena' čija je Jelena kreativna producentica

Djeca mijenjaju život, često mijenjaju i ljude odnosno svoje roditelje. Uvjerila se u to zasigurno i Jelena Veljača iza koje je prva godina majčinstva koje je dugo priželjkivala i prošle godine ostvarila. Njezina jedinica Lena danas slavi prvi rođendan, a za veliko slavlje u obitelji Veljača Čuček zasigurno je već sve odavno spremno. Jučer je palo i prvo šišanje djevojčice prije današnje rođendanske proslave.

Samo tri mjeseca nakon Lenina rođenja Jelena se morala vratiti na posao, a brigu oko kćeri preuzeo je njezin suprug i bake. Mama i tata su se od prvih mjeseci pobrinuli da Lena vidi čime se to njezini roditelji bave, a i svoj prvi honorar zaradila je s osam mjeseci nastupivši u uvodnoj špici serije 'Prava žena' koju je Jelena osmislila.

'Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni lik Maja prikazati u svim fazama odrastanja s ocem. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba', rekla je tada Jelena. Svoj debitantski nastup Lena je odradila bez problema, a njezin otac Dražen Čuček kaže da je bila uzbuđenija od njih.

'Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do pet ujutro', našalio se Dražen dodavši da je malena naslijedila naklonost prema javnom nastupu od mame i tate. Ipak, ne bi htjeli da krene njihovim stopama. 'Bolje bi bilo da postane liječnica', poručila je tada Jelena.


Osmomjesečna Lena Čuček na setu serije 'Prava žena'

U rujnu na prvu godišnjicu braka Jelene i Dražena posjetila je i kazalište Mala scena gdje su se upoznali i tom prilikom tatu prvi put pogledala na kazališnim daskama u predstavi 'Roda i lisica'.