OBITELJSKI POSAO

To se zove premijera – Veljača, Čuček i mala Lena

29.08.2016 u 22:47

Bionic
Reading

Kćerka Jelene Veljače i Dražena Čučeka ima samo osam mjeseci, a već je krenula roditeljskim stopama i pojavila se u seriji 'Prava žena'

Jelena Veljača s Draženom Čučekom trenutno radi na seriji 'Prava žena' za RTL, a taj projekt za nju je sad dobio još i dodatan čar – u najavnoj špici može se vidjeti njezina kćerka Lena koja će glumiti ulogu bebe.

'Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici serije nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni ženski lik Maja prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba. Jako sam zadovoljna, i kao producentica serije i ponosna majka', kaže Jelena.


Plavooka osmomjesečna Lena s lakoćom je odradila svoj televizijski debi. Ponosni otac je kćerin debitantski nastup promatrao iza kamera te fotoaparatom ovjekovječio najzanimljivije trenutke, dok je mama cijelo vrijeme bila uz Lenu.

'Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do pet ujutro. No, sve nas je iznenadila što je snimanje odradila nevjerojatno brzo. Talentirana je na mamu i tatu. Moram priznati da sam tijekom snimanja bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana', rekao je Lenin tata Dražen Čuček.


Iako je Lena očito pokazala sklonost glumi, njezini roditelji gaje nade kako neće imati dramsku karijeru, već da će možda postati liječnica.

'Imam tajni plan da Lena završi medicinu jer sam hipohondrica. Voljela bih kod kuće konačno imati liječnika koji će provjeriti imam li kakve simptome', našalila se Jelena.