MAXTV VIDEOTEKA

Jednim klikom do blagdanskih filmskih hitova

25.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

S više od 1000 filmskih naslova MAXtv Videoteka prva je digitalna videoteka u Hrvatskoj, a za nadolazeće blagdane pripremila je niz ekskluzivnih filmskih naslova. Osim filmskih hitova koji su obilježili ovu godinu, saznajte što se još može zanimljivo, a i prigodno u Videoteci pogledati

Ukoliko niste zadovoljni odabirom filmskog programa vodećih televizijskih kuća, a korisnici ste MAXtv-a, uživajte u specijalnim ponudama filmskih naslova koji se mogu iznajmiti tijekom blagdana u MAXtv Videoteci od 0 do 24 sata. Uz nekoliko hitova, bacite oko i na ostale prigodne filmove.

Kako je Gru ukrao mjesec

Najmlađi gledatelji mogu uživati u velikom animiranom filmu 'Kako je Gru ukrao mjesec', koji je uvršten u top 10 hit filmova ove godine u svjetskim kinima, sa zaradom od 540 milijuna američkih dolara. Protagonist radnje zločesti je Gru koji planira ukrasti Mjesec, no nailazi na nesavladivu prepreku, tri curice bez roditelja koje u njemu vide potencijalnog tatu. Za sve one koji su spremni uploviti u animiranu bajku od 29. prosinca samo u MAXtv Videoteci mogu pogledati ovaj animirani film sinkroniziran na hrvatski. Priču o malom sobu koji je u potrazi za svojim roditeljima pogledajte u animiranom filmu 'Niko - božićna potraga'. Od zanimljivih naslova prilagođenih najmlađem uzrastu treba izdvojiti i nastavak popularnog filma o dadilji 'Nanny McPhee - Povratak čudesne dadilje'. Za ljubitelje filmova čiji su glavni junaci likovi iz životinjskog svijeta izbor može pasti na film 'Beethoven postaje zvijezda' u kojem poznati bernardinac proživljava nove avanture.

Gledateljice, a i poneke gledatelje, željne toplih ljudskih priča očekuje 'Charlie St. Cloud', ljubavna drama s elementima fantastike, u kojoj glavnu ulogu tumači Zac Efron, zvijezda filma 'Ponovno 17', a moguće ga je pogledati od 26. prosinca ekskluzivno u MAXtv Videoteci. Uz to nudi se još nekoliko naslova romantične tematike poput 'Zapravo ljubav' koji prati niz paralelnih ljubavnih priča čije se radnje odvijaju na sam Božić. 'Hvala ti za ljubav' je nezaboravna je priča o snazi ljubavi, strasti, obitelji i doživljaju života. Snimljena je 2010. godine, a u glavnoj ulozi je tinejdžerski srcolomac i zvijezda 'Sumraka' Robert Pattinson. Film 'Sve što želim to si ti' prava je romantična drama za sve ljubavne sladokusce koju je režirao iskusni Lasse Hallstrom ('Kućna pravila', 'Čokolada'), a u kojoj glavne uloge tumače mlade holivudske zvijezde u usponu – Channing Tatum i Amanda Seyfried.

Za podizanje adrenalina u krvi od 22. prosinca u MAXtv Videoteci možete pogledati veliki svjetski hit 'Plaćenici' sa Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom i Jetom Lijem kao glavnim akcijskim zvijezdama te gostujućim nastupima akcijskih legendi Brucea Willisa i Arnolda Schwarzeneggera. Od akcijskih hitova izdvaja se i nastavak o avanturama čovjeka ispod željezne maske 'Iron Men 2', s Robertim Downeyjem Jr-om u glavnoj ulozi. Nemojte propustiti ni 'Sudar titana', filmski spektakl i jedan od deset najvećih hitova 2010. godine, koji je u svjetskim kinima zaradio gotovo 500 milijuna dolara.

Veliki filmski hitovi koji su ove godine punili kino dvorane smijehom našli su se i na repertoaru MAXtv Videoteke. Ukoliko si želite uljepšati ove blagdane, pogledajte 'Phillip Morris, volim te', komediju čija se priča temelji na stvarnom životu prevaranta i višestrukog bjegunca iz zatvora Stevena Jaya Russella kojeg glumi holivudska superzvijezda Jim Carrey. Drew Barrymore zagrijala je redateljsku stolicu i snimila svoj debitanski film 'Rolerica', simpatičnu priču o buntovnoj maturantici Bliss Cavendar koju glumi Ellen Page, a svoj san ostvaruje kada postane zvijezda rolerskog tima. 'Scott Pilgrim protiv cijelog svijeta' prema kritikama predstavlja najoriginalniju i najzabavniju akcijsku komediju godine, a protagonist radnje je šarmantni 22-godišnjak koji nema posla, a glavna mu je zanimacija sviranje bas gitare u garažnom bendu Sex Bob-omb.

Ukoliko ste ljubitelj filmskih ubojstava, neriješenih slučajeva, zagonetki i isprepletenih priča, u Maxtv Videoteci nudi se popularni švedski triler 'Muškarci koje mrze žene' snimljen prema prvoj knjizi iznimno popularne trilogije 'Millennium' Stiega Larssona. Protagonist radnje je novinar Mikael Blomkvist koji istražuje slučaj nestale tinejdžerice Harriet. Blomkvistu se uskoro pridružuje vrhunska hakerica Lisbeth Salander, tetovirana djevojka s dubokim traumama. Filmska adaptacija 'Muškaraca koji mrze žene' 2009. je po zaradi bila europski film godine. Avanture novinara i hakerice možete pogledati i u nastavcima 'Djevojka koja se igrala vatrom' i 'Kule u zraku'.

Cirkus Columbia

Veliki kino hit koji je kod nas na repertoaru bio cijelu jesen i jedan od atraktivnijih naslova koji ovih blagdana nikako ne treba propustiti zasigurno je 'Imaginarij doktora Parnassusa'. Prije tisuću godina, nepopravljivi kockar dr. Parnassus (Christopher Plummer) kladio se s vragom, gospodinom Nickom (Tom Waits), i na okladi dobio vječni život. Nekoliko stoljeća kasnije, Parnassus upoznaje ljubav svog života i s g. Nickom sklopi novi ugovor - u zamjenu za besmrtnost dobiva mladost, ali pod uvjetom da njegova kći Valentina, kad napuni šesnaest godina, postane vlasništvo g. Nicka. U svijet fantastične bajke vodi nas redateljska palica poznatog Terryja Gilliama s vrhunskom glumačkom ekipom: Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell te Heath Ledger, kojem je ovo ujedno i posljednja uloga. Film namijenjen za sve generacije garantira dva sata nezaboravne zabave, a može se pogledati od 20. prosinca u MAXtv Videoteci.

Obožavatelji filmske industrije s prostora bivše države mogu uživati u posljednjem uratku bosanskog oskarovca Danisa Tanovića 'Cirkus Columbia'. Glumačku postavu predvode Miki Manojlović i Mira Furlan, a riječ je o filmu koji najavljuje novu eru na Balkanu, isprepletenu kroz ljudske odnose u malom hercegovačkom mjestu u prvoj polovici devedesetih godina prošlog stoljeća. Za dodatnu dozu smijeha potražite poznate filmske naslove u MaxTv Videoteci pod kategorijom Ex-Yu

Za sve filmoljupce i one koji to tek namjeravaju postati odnedavno je u MAXtv Videoteci uveden Dnevni paket filmova. Drugim riječima, od ponedjeljka do četvrtka moguće je birati između više dnevnih paketa filmova različitih žanrova, a bez obzira na odabrani paket, za cijenu jednoga moguće je pogledati dva filma tijekom 24 sata za svega 15 kuna. Osim toga, novost u ponudi predstavlja i Vikend paket u kojem je po jedinstvenoj cijeni od 25 kuna moguće pogledati tri filma.