DUGO PRIJATELJSTVO

Je li to Severina proslavila djevojačku večer?

23.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Datum Severininog svadbenog tuluma sve je bliže, a običaji nalažu kvalitetan tulum s prijateljicama. Iako ništa nije najavljeno, fotografija koju je Severina objavila na Instagramu otkriva kako je možda već imala djevojačku večer

'Nasmiješena su nam lica i poslije mnogo godina...' napisala je Severina pored fotografije koju je objavila, a na kojoj pozira s vjenčanom kumom Andrejom Čermak i direktoricom marketinga Agrokora Ivom Balent, a s kojima je veže dugogodišnje prijateljstvo.

Prije nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj je možemo vidjeti nasmiješenu kako se s još nekoliko prijateljica zabavlja u planinskoj idili. Pored fotografije su stihovi njezine pjesme 'Prijateljice'. Sve aludira na to kako je Severina već proslavila svoju djevojačku večer.

Seve se nakon planinskog ugođaja vratila u Zagreb. U srijedu navečer bila je na koncertu Petra Graše u Lisinskom, a on joj je posvetio svoju pjesmu 'Moje zlato'. Svadbeno slavlje s partnerom Igorom Kojićem bit će 22. studenog, a na njemu bi trebalo biti oko 400-500 gostiju.

...u mom srcu draga slicica... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on





401349,401322,401266,400530