ASTRO KOMPATIBILNOST

Jarci najbolje razumiju - Jarce!

21.01.2015 u 13:49

Bionic
Reading

Svaki savjestan roditelj nastoji svojem djetetu pružiti najveću moguću podršku i razumijevanje. Da biste saznali više o osobnosti i darovitosti svoga djeteta, pročitajte sljedeće savjete i otkrijte koliko se doista poznajete

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Jarac

Jarac će morati uložiti puno truda da s malim Ovnom razvije kvalitetan roditeljski odnos. Ovan voli riskirati, što Jarca plaši i navodi na brigu i strogost. Zbog različitih temperamenata, mali će Ovan misliti da mu je roditelj previše konzervativan, a Jarac da mu je dijete naglo i nepromišljeno.

Lav i Jarac

Tvrdokorni Jarac i ponosni Lavić neće imati većih problema u odnosu. Staloženog i marljivog Jarca pomalo će ljutiti što njegov Lav voli stvari rješavati brzopleto i nasilno, a trudit će se i obuzdati njegovu hvalisavost. No sukobe će redovno rješavati kompromisom.

Strijelac i Jarac

Roditelj Jarac smatrat će da mu je dijete Strijelac nedisciplinirano i prenagljeno. S druge strane, Strijelac će misliti da je njegov roditelj dosadan i staromodan. No s vremenom će shvatiti da su Jarčeve lekcije o strpljenju i štednji bile vrlo korisne.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Jarac

Dijete Bik i roditelj Jarac vrlo su razumni i disciplinirani. Mali Bik voli rutinu i predvidljivost, a upravo će takav odgoj dobiti od stabilnog i postojanog Jarca. Ovaj će roditelj motivirati malog Bika da se pokrene i ostvari planove dok će ovaj naučiti Jarca kako da se povremeno opusti.

Djevica i Jarac

I roditelj Jarac i dijete Djevica promišljeni su, pomalo tvrdoglavi, ali i dovoljno razumni da izbjegnu velike sukobe. Odnos im se temelji na velikom međusobnom povjerenju i poštovanju. Uvijek će biti vrlo povezani i podržavati se moralno i financijski.

Jarac i Jarac

Dijete i roditelj Jarac mogu poslužiti kao primjer idealnog obiteljskog odnosa. Toliko se dobro razumiju da ponekad imaju osjećaj kao da se gledaju u ogledalu i uživaju u onome što vide. Odani su, iskreni i spretni u izbjegavanju sukoba. Kada mali Jarac odraste, postaju najbolji prijatelji.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Jarac

S obzirom da imaju bitno različite stavove i ciljeve u životu, Jarac i mali Blizanac moraju uložiti puno tolerancije da bi ostvarili dobar odnos. Blizanci vole pustolovine i promjene dok je Jarac uglavnom vrlo staložen pa je razočaran ako se ne vidi slične osobine kod djeteta.

Vaga i Jarac

Vaga je po prirodi druželjubiva i radoznala dok je Jarac povučen i voli igrati na sigurno. Vaga će brzo željeti iskoračiti iz obiteljskog doma, dugo ostajati vani i ukrašavati se, što će Jarac nastojati suzbiti. Ovo će dvoje morati prilično raditi da bi stvorili ugodan obiteljski odnos.

Vodenjak i Jarac

Vodenjak smatra da je rutina dosadna te da ju treba izbjegavati, ali će ga Jarac naučiti da se život temelji na planiranju i organizaciji. Iako se Jarac i Vodenjak mogu činiti kao suprotnosti, kada postave zajednički cilj, postaju nezaustavljiva sila. U ovom će odnosu uživati oboje.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Jarac

Dijete Rak i roditelj Jarac jako drže do emocionalne i materijalne sigurnosti u životu. Njihov je odnos obilježen strpljenjem i postepenom izgradnjom povjerenja. Oba su znaka pomalo konzervativna i stoga vezana za tradicionalnu obitelj temeljenu na uzajamnom divljenju i poštovanju.

Škorpion i Jarac

Odnos djeteta Škorpiona i roditelja Jarca temelji se na snažnoj uzajamnoj ljubavi i iskrenoj podršci. Ovaj je obiteljski odnos stabilan i ugodan te rijetko proizvodi sukobe. Oboje pomažu jedno drugome da se poboljšaju i nauče sagledati stvari i iz drugačije perspektive.

Ribe i Jarac

Iako Ribe ne mogu razumjeti zaokupljenost Jarca karijerom i materijalnim, njihov je odnos prepun ljubavi, odanosti i osjećaja za moralne vrijednosti. Ovo dijete i roditelj dive se jedno drugome: Jarac voli maštovitu i nježnu narav Riba dok one cijene Jarčev oštar um, pedantnost i ustrajnost.