VLATKA POKOS

'Jako mi se sviđa Božo Petrov'

22.12.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica ovog tjedna je s Giulianom i Zoricom Kondžom ušla u trodnevnu izolaciju za potrebe snimanja novogodišnje HTV-ove emisije BezVeze, a netom prije ulaska u kuću otkrila nam je kako će provesti božićne blagdane, ali i što misli o aktualnoj političkoj situaciji u zemlji

'Pratila sam rad Bože Petrova još prije i jako mi se sviđa. Poznajem njegov put i znam da mu nije bilo lako jer se razlikuje od ostalih korumpiranih političara, koji su potrošeni i bez ideja, te ne razmišljaju o općem dobru, već samo misle na sebe. Suosjećala sam s Mostom zbog svega što im se događalo u posljednje vrijeme, a iako nije isto, to me još jednom podsjetilo na sve ono kroz što sam ja nekad prolazila', rekla nam je Vlatka.

Ovo će joj biti prvi Božić bez bake Ljubice, koja ju je odgojila, a sa sjetom u očima pjevačica kaže kako joj se još teško naviknuti na to da ona više nije u njezinom životu. 'Prenijela je na mene posebnu energiju jer je bila jako duhovna osoba. Od nje sam puno toga naučila i zbog nje sada osjećam neopisiv mir. Bilo mi je jako teško gledati ju kako pati i znam da je sada na lijepom mjestu. Sretna sam što me odgojila jer imati takvu osobu uz sebe prava je rijetkost', ističe Vlatka, dodajući da nema posebnih novogodišnjih želja.


Vlatku ćemo nakon dugo godina opet gledati na HTV-u

'Sve što želim je da budem bolja osoba u svakom pogledu, a voljela bih i da naša zemlja postane uspješnija te da se okrenemo vrednijim stvarima. Ljudi su postali bešćutni i to me jako žalosti. Htjela bih i da se hrvatske televizije okrenu kvalitetnijem sadržaju. Pa pogledajte samo taj 'Big Brother', u kojem se promoviraju najniže ljudske strasti i osobine. To je prestrašno', govori pjevačica i voditeljica.

Uskoro će diplomirati turistički menadžment, a tema diplomskog rada glasi joj, kaže, 'Potencijal za razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj'. Iako je u sretnoj vezi s kanadskim menadžerom hrvatskih korijena Ivicom Biljanom, o privatnom životu ne želi govoriti. 'Odlučila sam da više nikad neću govoriti o tome. Dosta mi je tog mobinga koji moram trpjeti, i to ne svojom voljom. Ne možete ni zamisliti koliko mi to ugrožava poslove i ugrožava diskreciju', završava Vlatka.


Iako se nedavno pisalo da su raskinuli, čini se da je ljubav Vlatke i Ivice jača nego ikad