GLAVNI KRIVAC JE VIZA

Jacques: Propustio sam priliku zbog birokracije

28.09.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Jacques Houdek na Narodnom radiju rekao je da vizu još uvijek nije dobio, ali da ga u produkciji 'X Factora' još nisu prekrižili

Gostujući na Narodnom radiju, Jacques je izjavio da još ništa od vize. 'Iz britanskog veleposlanstva rekli su da su vidjeli u medijima što se događa i da sve prate, ali nažalost ne mogu pomoći jer je posao s njihove strane odrađen. Otišlo je na procjenu u Veliku Britaniju, na vijeće umjetnosti, koje mora dati svoj amen. Nadao sam se da će to biti danas, ali se još uvijek nije dogodilo', rekao je Jacques.

Iako je početkom tjedna u Daily Mailu objavljena lista 32 natjecatelja koji nastavljaju dalje, bez Jacquesova imena u konkurenciji, u produkciji ga još nisu otpisali. 'Čuo sam se prošli tjedan s producenticom šoua koja je rekla da je zovem čim dobijem vizu. No mislim da će na tome i ostati jer nitko mene neće čekati. Toliko im se svidio nisam. Bit će to propuštena prilika zbog birokracije. Ipak, vjerujem da se sve u životu događa s razlogom. Bilo bi mi lakše da su me odbili za vizu, pa bih rekao doviđenja, ovako je sve u zraku', priznaje Jacques.

To što se pojavio na traileru nove sezone pokazuje da je ekipa 'X Factora' očito od hrvatskog pjevača imala velika očekivanja: 'Bili su mi spremni pomoći, još polovicom srpnja kad se pojavio problem vize, za koju nisam znao da je trebam imati. U tom krugu progledali su mi kroz prste. Već sam tada trebao imati riješen status. Pustili su me dalje, uz moje obećanje da ću to riješiti, ali još nisam uspio. U kontaktu su sa mnom kroz cijeli ovaj period. Čekali su me sve vrijeme, ali bojim se da je to – to.'

No priča 'X Factora' mogla bi se nastaviti dogodine. 'Već su me pozvali da sljedeće godine nastavim gdje sam stao. Da ne moram prolaziti sve ispočetka. Nikad se ne zna što će se dogoditi u godinu dana, ali kad počnem nešto, volim to i završiti. Kad ostane u zraku i nedorečeno, to je za mene najgora opcija. Bolji bi mi bio poraz, ali da znam dokud sam došao', kaže Jacques koji će u četvrtak održati koncert u zagrebačkom klubu Mansion.

Jacques Houdek: Živim za to