SNOOP DOGG:

'Ja sam reinkarnacija Boba Marleyja'

01.08.2012 u 11:39

Bionic
Reading

Slavni američki reper povodom izlaska novog albuma izjavljuje da je zapravo rastafarijanac i živuća reinkarnacija reggae velikana Boba Marleyja

Na nedavno održanoj press konferenciji povodom izlaska novog albuma pod novim pseudonimom Snoop Lion, reper je izjavio da je oduvijek bio rastafarijanac duboko u sebi, no toga je postao svjestan kada je posjetio svećenika na Jamajci.

'Nisam znao da sam rastafarijanac sve do dolaska u hram gdje me vrhovni svećenik pitao kako se zovem, a ja sam mu odgovorio Snoop Dogg, nakon čega me pogledao u oči i rekao kako više nisam Snoop Dogg, sada sam svjetlo, sada sam lav', priznao je Snoop na održanoj konferenciji.

'Oduvijek sam za sebe govorio da sam reinkarnacija Boba Marleyja i oduvijek sam se smatrao rastafarijancem. Do sada toga nisam bio u potpunosti svjestan, no sada sam u sasvim siguran', dodaje Snoop.

Na najnovijem albumu, Snoop surađuje sa poznatim  producentom Diplom i pjevačicom Miom na nadolazećem reggae albumu naziva 'Reincarnated'.

'Zbog ovog posebnog projekta, nisam planirao otići na Jamajku s ciljem nastanka reggae albuma. Javio mi se duh i svaki put kad ti javi, znaš da je ozbiljna stvar u pitanju. Dao sam svima do znanja kakav album želim snimiti i kako će izgledati. Nisam želio postati Snoop Dogg na reggae nosaču zvuka, želio sam zakopati Snoop Dogga i postati Snoop Lion', priznaje slavni reper.

Kako zvuči prvi singl 'La La La' s najnovijeg uratka Snoopa, poslušajte ovdje:

Snoop Lion 'La La La'