UZROK NEPOZNAT

Iznenadna smrt bivšeg supruga Lize Minelli

12.04.2016 u 18:22

Bionic
Reading

Glazbeni producent pronađen je danas u sobi hotela Four Seasons u Londonu, a što je uzrok njegove smrti u 62. godini zasad nije poznato. Gest je bio u braku s Minelli godinu dana, a službeno su se razveli 2007. Bio je i jedan od bliskih prijatelja Michaela Jacksona kojeg je poznavao od djetinjstva

Poznati glazbeni i televizijski producent David Gest preminuo je jutros u Londonu u hotelu Four Seasons. Njegova smrt šokirala je mnoge njegove suradnike i prijatelje. Bio je na glasu kao osobenjak koji je odlično plivao u šoubiznisu. Bio je producent jednog od najuspješnijih glazbenih televizijskih priloga 'Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration: The Solo Years in 2001'.

Gest se dokazao kao prvi američki producent čije su serije u Velikoj Britaniji prikazane u prime timeu. Sada je pripremao veliku kazališnu turneju s predstavom 'David Gest Is Not Dead But Alive With Soul' o svom iskustvu u reality showu Big Brother. Bio je još od djetinjstva prijatelj s obitelji Michaela Jacksona, njegovom braćom i sestrama. Često je surađivao s Michaelom producirajući njegove videospotove.

Godinu dana bio je u braku s Lizom Minelli, no dvoje ekscentrika nije dugo izdržalo zajedno. Nakon što su se rastali tužio je bivšu suprugu tražeći od nje deset milijuna dolara tvrdeći da ga je psihički zlostavljala.
Minelli mu je odgovorila također tužbom zbog krađe dva milijuna dolara koje je uzeo od njezinih nastupa.