FILMSKI PARTNERI

Izgledali su kao da se vole, ali u stvarnom životu su se mrzili

04.11.2014 u 18:12

Bionic
Reading

Svijet je bio uvjeren da se dobro slažu i u stvarnome životu, ali mnogi glumci i glumice nisu se mogli podnijeti iako su svakodnevno radili zajedno

Kada smo ih gledali na ekranu, činilo se da su najbolji prijatelji ili možda čak i ljubavnici. A sada doznajemo da se zapravo ne podnose… Govorimo, naravno, o poznatim glumcima koji su zajedno radili na filmskim ili serijskim hitovima. Tko se to, dakle, nije volio?

Iako su u filmu 'The Notebook' ispričali jednu od najljepših ljubavnih priča svih vremena, činjenica je zapravo da Ryan Gosling na početku nije mogao podnijeti Rachel McAdams. S vremenom ju je prihvatio, ali nikada zavolio.

Snimili su zajedno film 'Batman Forever', ali nisu se podnosili; Tommy Lee Jones nije mogao smisliti svojega filmskog partnera Jima Carreyja.

Animozitet između LL Cool J-ja i Jamiea Foxxa tijekom snimanja filma 'Any Given Sunday' bio je toliko velik da je došlo i do fizičkog obračuna. Navodno su podnesene i neke tužbe…

William Shatner i George Takei častili su se uvredama za vrijeme snimanja 'Zvjezdanih staza', ali činili su to i izvan snimanja. Dvojica kolega zaista se nisu mogli vidjeti a da se verbalno ne izvrijeđaju.

Dustin Hoffman i Meryl Streep briljirali su u filmu 'Kramer protiv Kramera', ali snimanje nije bilo nimalo zabavno. Dustin se jako ljutio na slavnu glumicu i sve mu je smetalo na njoj, a do danas nije poznato zašto…

U javnosti se nagađalo da se vole i u stvarnome životu, ali zvijezde 'Dosjea X' David Duchovny i Gillian Anderson nisu se mogli podnijeti. Kolege kažu da su se neprestano svađali.

U seriji su djelovale kao skladne prijateljice, ali u stvarnosti je to izgledalo drugačije - Teri Hatcher nikako se nije dobro slagala s ostatkom ekipe. Ostale glumice su je izbjegavale pa je Teri na setu često samovala.