U MODNOJ KAMPANJI

Ivana Mišerić kao diva zlatnog doba Hollywooda

12.05.2015 u 19:13

  • +6

Ivana Mišerić u zlatnom dobu Hollywooda Marine Lacković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

Ivana se u ulozi ambasadorice branda Larie Marine Lacković i filmske dive starog Hollywooda toliko dobro snašla, da je ekipa na snimanju na trenutak odlutala na set filmova 'Dama s kamelijama' i 'Bosonoga kontesa'

Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković, koja kolekcije svojeg branda Larie prikazuje na Fashion Weeku Zagreb, lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode.

U ovom zanimljivom previewu kolekcije glavnu ulogu ima voditeljica Ivana Mišerić koja je u ulozi ambasadorice branda zasjala kao prava diva Hollywooda noseći dugačku satensku haljinu s ručno vezenim 3D cvjetovima. Ivana se u ulozi dive toliko dobro snašla, da je ekipa na snimanju na trenutak odlutala na set filmova 'Dama s kamelijama' i 'Bosonoga kontesa'.

U novoj Marininoj kolekciji za nadolazeću jesen/zimu 2015/2016. glamura ne nedostaje. Ona ovog puta inspiraciju crpi iz zlatnog doba Hollywooda i diva poput Grete Garbo, Ginger Rogers, Audrey Hepburn, Marlene Dietrich, Ave Gardner i drugih, naglašavajući pritom kako se voli probuditi subotom ujutro uz crno-bijele filmove hollywoodske kinematografije, a sve to začinjava s dozom Bizanta za vrijeme cara Justinijana I. , 550.godine. Upravo je miks tih razdoblja i ova kolekcija. 'Od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog stoljeća, neizmjerna elegancija, profinjenost i ženstvenost u odijevanju, dugačke satenske ili pak šljokaste haljine sa stolama od krzna jednostavno me oduševljavaju', izjavljuje Marina.