SLATKE PREPIRKE

Ivana bi kući, Dino ne želi ni čuti

19.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Dino i Ivana neprestano su u nekim razmiricama, no čini se da do njih dolazi samo zato što se jako vole - prijateljski ili kao ljubavnici - znaju samo oni

Ivana je više puta zaredom ponovila Dini i Mariju da želi ići kući. Na njihov upit zašto ju je to baš sada uhvatilo odgovorila je da joj je dosta svega i da joj je već stvarno naporno. Kako joj i ne bi bilo, kada je jedina žena koja na farmi zaista nešto i radi. Osim što ustaje najranije od svih da bi nahranila životinje, farmere svako jutro dočekuje toplim doručkom, čisti, kuha i pere, a u slobodno vrijeme rješava tuđe emocionalne i druge probleme. Nakon što je zavapila za svojim domom, Dino ju je u svom stilu upozorio da se smiri i da malo bolje razmisli, jer će joj u protivnom opaliti šamarčinu.

Sve je, dakako, bilo u vrlo nježnom i prijateljskom tonu. Dino je svjestan koliko Ivana radi i koliko je zaslužila biti u finalu te bi mu bilo teško kada bi na kraju odustala. Čini se da njih dvoje, usprkos svim svađama i razmiricama, dijele vrlo blisko prijateljstvo, što se najbolje vidi kada su sami. Tada najčešće guguću i češkaju se, a Dino svako malo nečim zaprijeti kako ne bi ispao previše nježan.