BIZNIS U DOMU

Ivana Banfić će u obiteljskoj kući podučavati pjevanje

Ivana Banfić 01

Ivana Banfić 01

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Poput svojih kolega Emilije Kokić, Ivane Husar Mlinac i Jacquesa, pjevačica Ivana Banfić u Velikoj Gorici je otvorila Glazbenu kuću Banfić. Okupila je tim profesionalaca, diplomiranih akademski školovanih pedagoga i profesora, glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na sceni i iskustvom rada s djecom i mladima

Pjevačica Ivana Banfić svoje će glazbeno iskustvo, stečeno tijekom 30 godina karijere, podijeliti sa svima koji žele naučiti pjevati. Riječ je o školi pjevanja za djecu i mlade, iako i profesionalni pjevači ondje mogu naučiti nove tehnike pjevanja.

'Dragi moji, kao što su neki od vas vidjeli, otvaram školu pjevanja za djecu i mlade te sve one koji žele naučiti pjevati. I dalje sam u glazbi, želim podijeliti svoje iskustvo s novim generacijama. Neki od vas pitali su me odlazim li sa scene? Ne nikako, tu sam, ali na drugačiji način', napisala je nedavno na svojem Facebook-profilu. U njezinoj školi radit će profesionalci, diplomirani akademski školovani pedagozi, profesori i glazbenici.

'Prostor gdje će se odvijati tečajevi i seminari je privatna obiteljska kuća u kojoj sam odrastala kao pjevačica i glazbenica, zajedno sa svojim tatom Ivanom i bratom Nevenom koji su također glazbenici. U našoj kući se non-stop sviralo i pjevalo, tako da sam odlučila otvoriti glazbenu školu pjevanja baš u toj kući jer je ovdje taj duh oduvijek, duh glazbe, pjesme i obitelji. Stoga sam i izabrala ime za školu Glazbena kuća Banfić. Želim vam svima da se ugodno osjećate u našoj školi, kao kod svoje kuće. Mi smo tu da vam prenesemo svoje znanje i iskustva, a vi otvorite svoje srce i glas za pjesmu', napisala je pjevačica.

Ivana je završila srednju glazbenu školu, klavirski smjer te je planirala pohađati i Glazbenu akademiju, ali odlučila se profesionalno posvetiti pjevanju. Od svoje četrnaeste godine nastupa s tada poznatim hrvatskim pjevačima, a krajem 80-ih započela je samostalnu pjevačku karijeru.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!