BORBA ZA KACIGU

Ivan Šarić priznao da je mutant

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.05.2014 15:24
  • Objavljeno 26.05.2014 u 15:24
Ivan Šarić

Ivan Šarić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Blitz

Najpoznatiji hrvatski komičar prvi je Hrvat koji je javno objavio da pripada X-Men vrsti! Činjenica koju je dugo skrivao došla je na vidje­lo nakon što je Šarić samom Magnetu oteo kacigu, čime je potvrdio status najjačeg mutanta o čemu je sinoć kasno izvijestio fanove na svojoj službenoj web i facebook stranici

Na istoj lokaciji - ivansaric.hr (odnosno facebook stranici), Šarić je pozvao i druge hrvatske X-Mene da se otkriju te ih izazvao na borbu za Mag­netovu kacigu. Još uvijek nije poznato komičarevo mutantsko ime niti popis moći koje pos­jeduje, no sigurno je da se radi o dosada neviđenim sposobnostima budući da iza Šarića stoji cijeli niz mega uspješnih projekata koje je Ivan samim ču­dom realizirao.

Borba za pravu pravcatu Magnetovu kacigu (repliku identičnu onoj iz filma 'X-MEN: Dani buduće prošlosti', kolekcionarski primjerak limitirane edicije s certifikatom i rednim brojem) traje do četvrtka, 29. svibnja, a nakon Šarićevog izlaska iz mutantskog ormara isto su učinili i Grahman te mnogi drugi javnosti do sada nepoznati Hrvati koji svojom pri­javom na ivansaric.hr (odnosno facebook stranica ) direktno izazivaju komičara na dvoboj koji će odlučiti o no­vom vlasniku vrijedne memorabilije.

Ovo će, također, biti i jedinstveni doprinos Hrvatske mutantskoj rasi koja je trenutno okupljena u kinima kako bi osigurala opstanak svoje vrste u, prema publici i kritičarima širom svijeta, najboljem filmu X-Men serijala do sada 'Dani buduće prošlosti' u kojem su u glavnim ulogama Hugh Jac­kman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters, Patrick Stewart, Ana Paquin, Halle Berry, Ian McKellen, Ellen Page i Nicholas Hout

Tko kaže da im se u sljedećem nastavku neće pridružiti i netko od domaćih mutantskih snaga, stoga podržimo akciju njihovog izlaska u javnost odmah danas shareanjem poziva po društvenim mrežama i web stranicama!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!