POVOD ZA IZLAZAK

Iva Majoli i najbogatija Hrvatica uživale u svečanom koncertu

17.12.2016 u 18:54

Bionic
Reading

Uz mnogobrojna poznata lica, tradicionalni božićni koncert Zagrebačke filharmonije u Lisinskom nisu odlučile propustiti proslavljena tenisačica Iva Majoli i domaća poduzetnica s američkom adresom Sanja Duggan

Otkako se prije dvije godine preselila u Los Angeles, gdje živi sa sinom Lennonom Barbierijem i trećim suprugom, biznismenom Krešimirom Čorkom, blagdanske dane Sanja Duggan redovito provodi u Hrvatskoj.

Tradicionalni božićni koncert Zagrebačke filharmonije u Lisinskom bio je više nego dovoljan povod za rijetko pojavljivanje u domaćoj javnosti.

U doživljaju svečanog koncerta Filharmonije, Sanji se pridružila i proslavljena domaća tenisačica Iva Majoli koja u posljednje vrijeme puni medijske stupce zahvaljujući pokrenutom stečajnom postupku nad njezinom tvrtkom Tenis Centar.

Ivu Majoli se, kao i Sanju, rijetko može vidjeti na javnim događanjima, no čini se da je dobro blagdansko raspoloženje učinilo svoje. Vidno raspoložene Sanja i Iva pridružile su se brojnim poznatim Hrvatima u Lisinskom, zablistavši u crnim odjevnim kombinacijama.