ZAVRŠIO TREĆI DVOBOJ

Iva iz Pazina nametnula se kao najveći favorit 'The Voicea'

07.03.2015 u 21:25

Bionic
Reading

I u večerašnjoj emisiji vidjeli smo šest dvoboja, no od dvanaest natjecatelja, samo je njih šestero prošlo dalje

Prve su na pozornicu izašle Andrea Mihal i Dora Vestić iz Indirinog tima te otpjevale pjesmu 'Free your mind'. Temperamentne Slavonke rasplakale su raznježenu Indiru, kojoj izbor nije bio nimalo lak. 'Lijepo sam si govorila da ne spajam dvije Slavonke zajedno, odlične ste bile', rekla je Indira koja je naposljetku odlučila da u idući krug natjecanja, emisije uživo, ide Dora.


Dino Petrić i Gordan Gregurović otpjevali su 'Molitvu' od Parnog Valjka, a njihov mentor Jacques nije imao nimalo lagan izbor. 'Divim vam se jer ste iznijeli tešku pjesmu', rekao je pjevač. Iako su ostali mentori rekli da im je Gordan bio bolji, Jacques je odlučio da u dvoboju pobjeđuje Dino.


Idući su nastupali Kristian Ordulj i Iva Ajduković. Dvoje Dalmatinaca, koje mentorira Tony, pjevalo je 'All Around The World'. 'Jako sam sretan kad vidim kako je to bilo na početku, a kako je sada. Napravili smo dosta toga', rekao im je Tony Cetinski koji je u emisije uživo pustio Sinjanku Ivu.


Dvije djevojke iz Jacquesovog tima, Antonela Đinđić i Melanie Malike Acorlor, pjevale su pjesmu 'I follow rivers'. 'Vas dvije ste čudesne', rekao je Jacques kojem je bilo teško donijeti odluku jer su obje bile izvrsne, no izbor je morao pasti na nekoga, a ovoga puta je to bila Melanie. 'Ovo je bila igra na sreću, obje imate istinski dar, a Melanie je otišla dalje za najmanju nijansu', kazao je uplakani Jacques.

Valentina Trstenjak i Iva Gortan iz Ivanovog tima prezentirale su se pjesmom 'Stay with me baby'. Djevojke su svojom izvedbom toliko oduševile publiku u HTV-ovu studiju, ali i sva četiri člana žirija koja su im se podigla na noge. 'Bile ste tako svjetske, van svake pameti', rekao je Jacques. Ivan Dečak imao je težak izbor, a na kraju je odlučio da u dvoboju pobjeđuje Iva.


Hit 'One' posljednji su pjevali Marin Jurić Čivro i Azra Kuštrić Skender, također iz tima Ivana Dečaka. Iako im je rekao da ga nisu posebno oduševili, morao je nekoga odabrati, a bio je to Marin.