JOŠ UVIJEK BEZ NOVIH IMENA

INmusic festival ide dalje

20.11.2013 u 08:45

INmusic festival 2014. konferencija za medije

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Bionic
Reading

Na press konferenciji u zagrebačkom Žuja pubu organizatori INmusic festivala predstavili su nastavak suradnje s Ožujskim pivom kao sponzorom festivala te najavili suradnju s novim partnerom festivala - OTP bankom - no nijedan izvođač još nije najavljen ni potvrđen

Organizatori su također predstavili poseban INmusic blagdanski paket koji će se naći u prodaji od 19. studenog. Blagdanski INmusic paket sadržat će festivalsku majicu, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje MasterCard PayPass prepaid kartice s pologom od 100 kuna. Zamišljen kao idealan blagdanski poklon za bližnje, INmusic paket će tako biti dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha. Deveto izdanje INmusic festivala održat će se na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna od 23. do 25. lipnja 2014. godine.

Ožujsko pivo, kao powered by sponzor najočekivanijeg i najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj, drugu godinu zaredom razveselit će sve 'žedne' ljubitelje dobre glazbe i najprodavanijeg hrvatskog piva. Tako će sve one 'rane ptičice' ili ranoranioce koji žele na vrijeme osigurati ulaznicu za sljedeće izdanje INmusic festivala powered by Ožujsko pivo nagraditi atraktivnim blagdanskim paketom u sklopu nagradne igre putem Facebooka.

Organizatori su predstavili i novog partnera festivala, OTP banku, s kojim će osigurati logistiku beskontaktnog plaćanja, što će uvelike pojednostaviti kupnju hrane i pića na festivalu te omogućiti publici uživanje u koncertima i dodatnim sadržajima INmusica bez suvišnog čekanja u redovima.

Dodatni programi i sadržaji koji su predstavljeni protekle festivalske godine, a koji su jedinstveni i mogu se pogledati isključivo na INmusic festivalu, bit će unaprijeđeni te će biti predstavljeni i novi, o kojima će više govora biti u narednim mjesecima. Od poznatih sadržaja koje će publika imati prilike doživjeti na devetom izdanju INmusica svakako su INteatar, RockIN' horse, Šuma Striborova, Balkan Party, Tko pjeva zlo ne misli i drugi.