KRAJ KARIJERE

I policija se umiješala u skandal Jeremyja Clarksona

25.03.2015 u 21:52

Bionic
Reading

Voditelj poznatog showa Top Gear završio je svoju karijeru na BBC-ju, poručio je direktor ove TV kuće Tony Hall, a skandal koji je podigao veliku prašinu u javnosti i pokopao ekscentričnog Clarksona istražuje i policija. Naime zbog fizičkog nasrtaja na producenta na snimanju slavni britanski voditelj uskoro će odgovarati policiji

Da obijest skupo košta, uvjerio se konačno u to i Jeremy Clarkson, britanski voditelj koji je svojim posljednjim skandalom stavio točku na 'i' svog rada za BBC. Naime nakon što je fizički i verbalno napao producenta na snimanju showa 'Top Gear', čije je godinama zaštitno lice, i to samo zbog toga jer nije dobio večeru koju je želio, Clarkson se suočio s otkazom na BBC-ju.

Generalni direktor Tony Hall izjavio je kako duboko žali što Clarksonu neće produljiti ugovor. Nakon četrdeset godina BBC je tako okončao svoju suradnju s Clarksonom čije su ćudljivost i bahatost često dovodile njegove suradnike do ruba živaca. No da cijeli skandal 54-godišnjoj britanskoj zvijezdi 'pomračenog uma' još teže padne, u slučaj se umiješala policija te je tražila izvještaj o napadu. Čini se da će Clarkson vrlo brzo odgovarati za svoje grijehe i u policijskoj stanici.