NAGRADNJAČA

I Envy My Music na Umaginationu

04.05.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist, od 1. do 3. lipnja kada će ugostiti vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz Envy My Music nastupit će svjetske zvijezde Axwell i Deniz Koyu te francuski superstar Martin Solveig. A mi vam i ovog tjedna poklanjamo dvije festivalske ulaznice!

Najpoznatija njemačka glazbeno-scenska atrakcija Envy My Music prošli je tjedan proslavila svoj sedmi rođendan uz nezaboravno gostovanje Fedde Le Granda. Ovog će petka ugostiti još jednog velikana plesne glazbe Thomasa Golda. Uz atraktivne plesače i plesačice, izazovnu kostimografiju i ostale vizualne efekte, odličnu glazbu Thomasa Golda, za frankfurtski klub Cocoon ponovo će se tražiti karta više.

Envy My Music jedan je od najuspješnijih klupskih programa u svijetu baziran u frankfurtskom klubu Cocoon. Posljednjih sedam godina njihova su gostovanja prepoznata diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club Vancouver. DJ gosti Envy My Music su zvijezde kao Afrojack, Franky Rizardo, Firebeatz, Marco Sonke, Thomas Gold i mnogi drugi.

Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kuna kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr), dok se smještaj u Umagu možete osigurati preko agencije Atlas na web adresi www.atlas.hr

Dvije ulaznice je osvojila Sandra Brenčić.