KORISTAN SAVJET

Hrvoje Rupčić: Sve se stigne ako se ne pali televizor

12.10.2016 u 21:35

  • +8

Veliki Staropramen party u Johann Francku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Veliki zagrebački Staropramen party privukao je zaljubljenike u pivo i dobru glazbu. Među njima su bili i brojni poznati poput Ivana Šarića, Renea Bitorajca, Roberta Marekovića, Joška Lokasa te glazbenika Hrvoja Rupčića koji nam je ispričao zašto rijetko izlazi i otkrio recept kako stići obaviti brojne privatne i poslovne obaveze

'Do kasno sam imao probu u Komediji pa sam došao poslušati kolegu Bornu Šercara koji je svirao u Johannu Francku. Inače izađem četiri puta godišnje. U životu sam se naizlazio i mora biti neki ekstra događaj da me to izvuče van, osim ako nije riječ o poslu', smije se glazbenik. Ovih dana, kao dugogodišnji član ansambla kazališta Komedija sprema se za premijeru operete 'Kneginja čardaša'. Usto, kaže, ima hrpu drugih privatnih i poslovnih obaveza - svirke s grupom Cubismo, Gibonnijem i Oliverom, no ništa mu ne predstavlja problem jer je dobro organiziran.

'Konstantno sam aktivan na više strana, ali sve obavljam bez problema. Treba prestati pušiti te se ne smije paliti televizor i sve stigneš', tvrdi Hrvoje. Ovog ljeta taj zaljubljenik u putovanja zbog obaveza nije otišao ni na jedno veće putovanje, ali je to kompenzirao s nekoliko manjih avantura.

'Bilo je puno planinarenja, jahanja na konjima, penjanja po stijenama, leta avionom i vožnje motorom. Još ne znam koje će biti sljedeće veliko putovanje, jer imam svakakvih želja', kaže perkusionist.

Žongleri, mađioničari i plesači swinga bili su samo dio zlatnih trenutaka koji su obogatili Staropramen party u kojem su osim Hrvoja Rupčića uživali i drugi poznati uzvanici poput Ivana Šarića, Renea Bitorajca, Kristine Šalinović, Roberta Marekovića i Joška Lokasa koji su kasno u noć plesali se uz zvukove benda Scifidelity Orchestra i DJ-a Alda Morra.


I glumac Rene Bitorajac se zabavljao na Staropramen partyju