VELIČANSTVENI SPEKTAKL

Hologramska Mariah Carey zapalila Zagreb i Europu

17.11.2011 u 19:30

Bionic
Reading

U organizaciji Hrvatskog Telekoma u centru Zagreba, na Trgu kralja Tomislava, dogodilo se pravo iznenađenje! Iz ogromnog poklona pojavila se hologramska Mariah Carey koja je pjevala Zagrebu, a istovremeno se isti takav nastup događao u Njemačkoj, Poljskoj, Crnoj Gori i Makedoniji

Uz pravi ugođaj božićne čarolije napokon smo saznali što skriva veliki poklon koji je nekoliko dana zbunjivao građane Zagreba.

Veličanstveni događaj Hrvatskog Telekoma i dobnice pet Grammyja Mariah Carey uz najsuvremeniju tehnologiju spojio je Zagreb s Europom, tako da se isti događaj, hologramski koncert svjetske dive istovremeno događao u nekoliko država.

Nakon vatrometa i zagrijavanje uz čaj i kolače, točno u 17.30 kutija se otvorila, a cijeli je zagrebački trg plesao i pjevao uz svjetsku divu uz svijeće i glasno odobravanje.

Live stream međusobno je povezao sudionike koncerta u Njemačkoj, Poljskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a svi će oni biti sudionici nove božićne reklame koja će se emitirati u Hrvatskoj, Poljskoj, Makedoniji i Crnoj Gori te također i u Bugarskoj i Albaniji.

Jedinstven događaj došle su podržati i brojne zvijezde iz javnog života. Mariah Carey izvela je četiri pjesme, uključujući 'All I want for Christmas is you' i 'Oh, Santa', dva najveća hita s ljestvice 'Billboard Holiday' te 'Hero' i jedinstvenu verziju tradicionalne božićne pjesme 'Silent Night'.

Uz božićne hitove uz brojne građane plesali su Jelena Perčin Nevena Rendeli Renata Sopek, Leona Paraminski i Tin Komljenović, Rene Bitorajac sa suprugom Anom i poznati glumački par Bojana Gregorić-Vejzović i Enis Vejzović

Veličanstveni koncert najava je velike HT-ove božićne kampanje u sklopu koje korisnike očekuju odlične ponude o kojima više možete saznati na stranici www.bozicnacarolija.com.