ERIC, BRAT JULIJIN

Holivudski glumac dolazi snimati triler u Hrvatsku

05.02.2016 u 13:55

Bionic
Reading

Svjetski poznati holivudski glumac Eric Roberts potpisao je ugovor za snimanje novog filma zbog kojega će provesti nekoliko dana i u Hrvatskoj. Riječ je o filmu 'Someone dies tonight' u kojemu će brat Julije Roberts igrati jednu od glavnih uloga

U ožujku 2016. započinje snimanje filma 'Someone dies tonight' koji se realizira u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Njemačke uz suradnju Mindfilms International iz Indije te producenta Vjekoslava Katušina iz Hrvatske.

'Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku', izjavio je producent filma 'Someone dies tonight' Vjekoslav Katušin, koji u filmu također ima i ulogu.

Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije, a snima se do svibnja 2016. godine.

Od zanimljivijih imena u filmu se uz Robertsa spominju Božidar Alić, zatim majstor borilačkih vještina Goran Stjepanović koji je ostvario kaskadersku karijeru u Hollywoodu, Šibenčanin Roni Lepej ali i srpska folk pjevačica Ivana Elektra. Tu su još  Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Angelo Borer i drugi.