NASTUP SVJETSKOG DJ-a

Hoće li Tatjana povesti Nikkyja na Davida Guettu?

14.04.2010 u 13:42

Bionic
Reading

Među brojnim celebovima i Tatjana Jurić osigurala si je već ulaznicu za nastup Davida Guette, koji će se odžati 22. svibnja u zagrebačkoj Areni, a vidjet ćemo hoće li povesti i dečka Nikkyja Vuksana

Music Management i Tuborg Green Beat u Zagreb dovode svjetsku DJ mega zvijezdu Davida Guettu. Nakon velikih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda, zagrebačka Arena prvi put ugostit će najveće ime elektronske i klupske glazbe. Odbrojavanje do održavanja ovog glazbenog spektakla započelo je u klubu THE BEST na promociji nadolazećeg Guettinog nastupa.

TV voditeljica Tatjana Jurić, dizajner Luka Grubišić, sportska TV urednica Mirna Zidarić i kolumnistica Mirjana (Hrga) Šarić, modni producent Viktor Drago i dizajnerica Ksenija Vrbanić, kraljica aerobika Nataša Bebić iz Splita te model i TV lice KoranaGvozdić samo su neki od obožavatelja Davida Guette koji su već osigurali svoju ulaznicu za njegov glazbeni spektakl u Areni Zagreb.

David Guetta, svjetska DJ mega zvijezda koja je tijekom 2009. nastupila pred više od dva milijuna ljudi u 200 gradova širom svijeta, 22. svibnja svirat će u Zagrebu na Tuborg Green Beat festivalu. To je ujedno i prvi veliki koncert elektronske glazbe koji će se održati u zagrebačkoj Areni. Guetta je dosad surađivao s mnogim glazbenim imenima - Black Eyed Peas, Kelly Rowland,Akon, Estelle, Kid Cudijem, a trenutačno radi na nadolazećim albumima Madonne, Britney Spears, Lady Gage i brojnih poznatih glazbenika.