OSCAR REVIJA U CINESTARU

Hoće li Kathryn Bigelow ponovo osvojiti Oscara?

15.01.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Ekskluzivno u multipleksima CineStara održat će se deveta Oscar revija od 16. do 30. siječnja, a bit će prikazano čak 18 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti. U MAXtv videoteci uživajte u kolekciji Oscar s preko 60 naslova dosadašnjih dobitnika Oscara

'Zero Dark Thirty', film nagrađene redateljice Kathryn Bigelow, priča o lovu na najtraženijeg čovjeka u povijesti, Osamu bin Ladena, oduševio je kritiku i nominiran je u pet kategorija za nagradu Oscar, među kojima za: najbolji film, najbolji scenarij i za najbolju glavnu žensku ulogu.

Više od jednog desetljeća svijet je bio zaokupljen lovom na Osamu bin Ladena. Dva američka predsjednika, njihova administracija i ostali svjetski vođe neumorno su radili na tome da uhvate vođu terorističke mreže Al Kaide. Ali na kraju, manji tim operativaca CIA-e pronašao ga je i uništio. Svaki aspekt njihove misije čuvan je u tajnosti do sada, kada Kathryn Bigelow u kontroverznom filmu 'Zero Dark Thirty' prikazuje ratno ludilo Bliskog istoka te detaljno opisuje tim i operacije koje su dovele do pronalaska i smaknuća Osame bin Ladena. Ne propustite operaciju koja će vas ostaviti bez daha i predstaviti vam ljude koji su promijenili naš svijet.

Foršpan filma 'Zero Dark Thirty'

Više od šezdeset Oscarom nagrađenih filmova pogledajte u Oscar kolekciji MAXtv videoteke.