ZA SPLITSKI KONCERT

Hladno pivo traži predgrupu, kuverte dobrodošle

Hladno Pivo 2

Hladno Pivo 2

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović/PIXSELL

Hladno pivo je najavilo koncert u Spaladium Areni 14. listopada te obećao dva i pol do tri sata vrhunske svirke i još neviđenu produkciju sa 30 tona opreme, šest tegljača i stotinjak ljudi
Ivana Ivanović/PIXSELL

Ivana Ivanović/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović/PIXSELL

Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, s bendom je u Splitu najavio koncerte u zagrebačkoj i splitskoj areni. Zagrebački koncert održat će se 7. listopada, splitski 14. listopada, a sudeći prema obećanjima dobro raspoloženih članova benda, bit će to svirka za pamćenje.

'Bit će fenomenalno. Predstavljamo novi album 'Svijet glamura', ali tijekom dva i pol do tri sata koncerta bit će vremena i za stare hitove', najavili su članovi Hladnog piva.

Obećavaju najveći broj glazbenika na sceni i najveću produkciju do sada. Bit će to kruna suradnje Hladnog piva sa splitskim kreativnim snagama. Spotove im izrađuje Pilot studio Split, a scenografija je prepuštena Renatu Stefanoviću.

'Prvi put Hladno pivo ulaže dosta truda i novca u scenografiju. Bit će to 30 tona opreme, šest tegljača i stotinjak ljudi', otkrivaju članovi benda. Da će biti vrhunski, jamči podatak kako koncerte planiraju snimati te u budućnosti izdati DVD i nosač zvuka.

Kad je riječ o predgrupi, tu su sve opcije otvorene. Nisu još izabrali bend pa pozivaju mlade hrvatske snage da svoje uratke pošalju mailom na adresu hladnopivoarena@gmail.com, a oni će izabrati najbolje.

'Nema javnog natječaja, isključivo naša samovolja!' rekao je Mile i šaljivo dodao: 'Umjesto mejlova, mogu i meni slati kuverte, bez pjesama.'

Ulaznice za splitski koncert prodavat će se za 100 i 120 kuna, a prvih 2.000 komada stajat će 80 kuna

Hladno pivo: Svijet glamura (live)

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi