PROFIL MEGASTORE

Hladno pivo promoviralo 'Knjigu postanka'

21.03.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Ovoga vikenda u zagrebačkom Profil Megastoreu popularni bend Hladno pivo održao je promotivnu prodaju 'Knjige postanka'

Najvjernije i najupornije fanove Hladnog piva ni zubato vrijeme praćeno jakim vjetrom nije omelo u nakani da prvi nabave vlastiti primjerak Knjige postanka pečatiranog potpisima članova benda.
Iako je to podrazumijevalo i polusatno stajanje u redu ispred Profil Megastorea, svi prisutni ozareno su konstatirali da se čekanje isplatilo.

A čekalo se pune dvije godine, od posljednjeg albuma Knjiga žalbe za koji im je Menart na presici, netom prije početka promotivne ponoćne prodaje, dodijelio i zlatnu ploču.
Dečki iz Hladnog piva preko sat vremena su potpisivali knjige, a nakon druženja s fanovima u Zagrebu, Hladno pivo stiže i u Split, 25. ožujka u 19 sati u Superstore, Mala Paplićeva palača u Šubićevoj 7, i u Rijeku, 28. ožujka u Profil Superstore u Tower centru.

Nakon porinuća Knjige postanka u zagrebačkom Profil Megastoreu, DVD je od 21. ožujka u prodaji u svim boljim CD shopovima i trgovačkim centrima.

Podsjetimo, DVD je objavljen u limitiranoj i regularnoj verziji, pa se ova tvrdo ukoričena knjiga sa 350 stranica tiskana u 1.700 komada, nakon što se proda, neće ponovno izdavati.