23 NOVA IMENA

Hideout osigurao status najvećeg ljetnog festivala

14.01.2013 u 15:48

Bionic
Reading

Među dvadeset i tri izvođača, koje je Hideout dodao na svoj impozantan line-up, nalaze se velikani koji su na prošlim izdanjima oduševili publiku svojim nastupom, ali i novi vizionari koji će prvi put posjetiti Zrće i Hrvatsku. Marco Carola, Four Tet, Simian Mobile Disco samo su neka od tih imena. Predivna plaža Zrće ove će se godine, od 30. lipnja do 5. srpnja, ponovno pretvoriti u meku dobre glazbe i odlične zabave!

Kultni talijanski DJ Marco Carola, dobro poznat ljubiteljima elektronske glazbe, dvadesetogodišnjom karijerom obilježenom technom prvo je ime na listi. Odlični SBRTKT, poznat po energičnom nastupu koji je demonstrirao na prošlogodišnjem izdanju i Skream & Benga, velikani dubstep scene, učinit će Zrće početkom srpnja destinacijom koju želite posjetiti kako biste si osigurali sedam dana danonoćne zabave.

Four Tet, Redlight te Floating Points uvršteni su kao začin line-upa svojim neobičnim glazbenim fuzijama. Genijalni Lee Foss, Ifinity Ink, Youandewan te predstavnici dubstepa Mistajam i Artwork neki su još od novih izvođača, koji će, uz već otkrivena imena, učiniti klubove Aquarius, Papaya i Kalypso mjestima gdje se neće pitati za vrijeme.

Glazbeni duo Simian Mobile Disco, čiji je član producent James Ford surađivao s Florence and the Machine i Arctic Monkeys, u kombinaciji sa zaraznim Tensnakeom i pijeskom pod nogama natjerat će vas da odlutate u svijet disca 80-ih i electro funka. MK će, zajedno s Bondaxom, posjetiteljima pružiti svoje verzije jedinstvenog melodičnog housea, a Craig Richards dolazi pokazati zašto je već desetljećima na sceni.

Simian Mobile Disco - 'Seraphim'

Ryan Crosson, Move D Kidnap Kid te Baauer među onima su koji će nastupiti prvi put na Hideoutu, i to zbog inovativnosti i u mnogočemu drukčijeg pogleda na glazbu, a među povratnicima nam se nalaze Simon Baker i Daniel Avery

Uz već objavljene izvođače poput Setha Troxlera, Netskija, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jonesa, Modeselektora, Penduluma ili Damiana Lazarusa, ova 23 dodatna imena tvore line-up zbog kojeg će, po posljednjim informacijama, Hideout uskoro na britanskom tržištu ponovno imati status rasprodanog festivala. Stoga, ako već nemate ulaznicu, možete je kupiti preko sustava Eventim, za domaće tržište, po specifičnoj cijeni od 430 kuna