NAGRADNJAČA

Harry Potter nagradio

03.07.2009 u 13:33

Bionic
Reading

Šesti nastavak priče o slavnom čarobnjaku Harryju Potteru uskoro dolazi u kina diljem svijeta, a kako bi proslavili izlazak filma Harry Potter-Princ miješane krvi Warner Bros Pictures i tportal.hr pružaju vam mogućnost da osvojite originalne nagrade iz filma

'Harry Potter i princ miješane krvi' ne samo da predstavlja novo poglavlje u Harryjevu životu i životima njegovih prijatelja i neprijatelja, nego i poglavlje u kojem se humor i tuga, romansa i iskupljenje te prošlost i sadašnjost isprepliću kao nikada do sada. Na pomolu je povratak lorda Voldemorta i odluka između dobra i zla nikada nije imala ozbiljnije posljedice.

Počinje nova školska godina u Hogwartsu, a učenicima okupljenima u Velikoj dvorani Dumbledore predstavlja profesora čarobnih napitaka Horacea Slughorna. Također, otkriva im da je Severus Snape konačno ostvario svoj dugogodišnji cilj i postao učitelj obrane od mračnih sila.

Učenike su također dočekale dodatne mjere osiguranja, a Dumbledore im objašnjava da služe tome da zaštite njih i školu od prijetnji Smrtonoša. Međutim, mladi čarobnjaci upravo će otkriti da ne postoji čarobna formula koja im može pomoći u njihovim tinejdžerskim godinama, a isprepletene priče o ljubavi, ljubomori, zatreskanosti, neuzvraćenim ljubavima i suparnicima mogu izgledati poznato bilo kojem bezjaku koji je – ili koji je nekoć bio – tinejdžer.

Nagrade su osvojili:

Blaženka Mihalić Perman
Zdravko Živković
Zoran Kolarić
Vanja Bjelobrk
Domagoj Lukšić
Tomislav Herega
Ivan Horvat
Tin Hanžić
Željka Barić
Svebor Prstačić
Martin Jakus
Mario Sovulj
Gabrijel Topor
Ana Bušić-Ražić
Ivana Petrović

Nagrade ćemo poslat poštom na kućnu adresu.