VELIKIM KONCERTOM

Hari Rončević slavi 20 godina djelovanja u Lisinskom

11.11.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Splitski kantautor Hari Rončević koncertom 9. prosinca 2013. u zagrebačkom Lisinskom obilježit će 20. godišnjicu glazbenog djelovanja. Umjetnik se prvi put široj javnosti predstavio pjesmom 'Buntovnik s razlogom' 1993., a prvi veliki uspjeh donijela mu je pjesma 'Getanin' koja je osvojila prvu nagradu ocjenjivačkog suda na Melodijama hrvatskog Jadrana 1994. Ubrzo se nižu nastupi i albumi s pomalo buntovničkim skladbama

Glazbeni preokret u Harijevoj karijeri donosi album 'Još tvog je poljupca', naslovljen prema istoimenoj pjesmi, kojim je zaplovio u nježnije i mirnije tonove. 'Još ne znam kud s tobom', 'Moj lipi anđele', 'Još te uvijek osjećam u sebi', 'Moje si more', 'Kada jednon ovon zafalin se tilu' samo su neke od njegovih predivnih ljubavnih balada.

Hari Rončević - 'Moje si more'

Tijekom dosadašnje karijere, splitski kantautor snimio je šesnaest diskografskih izdanja i primio desetak nagrada na brojnim hrvatskim festivalima. Hari Rončević i njegov prateći sastav koncertom će vas odvesti u svijet najljepših ljubavnih stihova čiji će zvuk dodatno oplemeniti gudački ansambl.

Ulaznice po cijeni od 80, 90 i 100 kuna možete kupiti na blagajni koncertne dvorane i online na ulaznice.com.hr