NOVA SURADNJA

Hana Huljić: Od zavodnice do anđela

01.04.2016 u 12:04

Bionic
Reading

Lijepu i talentiranu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić Hanu često pozivaju za razne glazbene suradnje. Najnoviju suradnju ostvarila je s Petrom Grašom u njegovom novom videospotu. Studentici Umjetničke akademije u Splitu to joj nije prvo takvo snimanje. I dok ju je otac angažirao u spotu za pjesmu 'U Brazil' u kojem glumi zavodnicu, Petar Grašo joj je namijenio ulogu anđela

'Prošli tjedan snimao se spot za novu Petrovu pjesmu. Zamolio me da mu otpjevam vokal u pjesmi, a u spotu glumim anđela jer se on među ostalim spominje u tekstu. Raduje me što sam mogla sudjelovati u ovoj lijepoj pjesmi i s dragim prijateljem', rekla nam je mlada glazbenica kojoj se pjesma, koju je napravio njezin tata Tonči, svidjela čim ju je čula.

Huljićeva lijepa kći već je kao dijete gostovala u spotu grupe Magazin te je prije dvije godine bila u spotu 'U Brazil', ta pjesmu koju je njezin otac snimio ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu. U tom spotu Hana s prijateljicom u bikiniju leži pokraj mora dok njezin otac pjevuši 'Amerikana još, Latina joj, i ja bi takvoj nekoj uvalija gol... Gren ća, u Brazil'.

Studentica na odsjeku za kompoziciju na glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu nastupala je i na zadnjoj azijskoj turneji Maksima Mrvice. Mlada 24-godišnja glazbenica na koncertima slavnog pijaniste pjevala je nekoliko pjesama.
 
I dok je u tatinom spotu glumila zavodnicu, Petar Grašo ju je vidio kao anđela, a angažirao ju je zbog njezina iznimnog talenta i jer je poznaje od njezine četvrte godine.

'Ta je pjesma za mjuzikl, ali je to i moj aktualni singl. Nisam htio raditi klasični duet, svidjela mi se ideja te neobične suradnje, nije mi se svidjela ideja o estradizaciji pjesme. Kad sam rekao Tončiju da bi htio da mi Hana gostuje, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to, ali kad je čuo kako je zazvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji', ispričao nam je Petar Grašo.


Hanu Huljić zbog neobičnog su vokala prozvali 'anđeoski glas'


Hana je najmlađa članica slavne glazbene obitelji Huljić

Snima se spot za novu pjesmu...jedva cekam da je cujete i vidite..poljubac iz mog Splita??❤️

Posted by Petar Graso on 25. ožujka 2016

                                                                U videospotu Tončija & Madre Badessa glumi njegova kći Hana: