ZALUĐENI LJUBITELJ

Gwen Stefani tražila zabranu prilaska za obožavatelja

10.04.2015 u 19:36

Bionic
Reading

Pjevačica Gwen Stefani bila je prisiljena zatražiti sudsku zabranu prilaska za svog obožavatelja jer je prijetio samoubojstvom ako joj se što dogodi

Američka pjevačica Gwen Stefani tražila je i dobila sudsku zabranu prilaska za svog obožavatelja Richarda Portnoya. Četrdesetpetogodišnja pjevačica nedavno je zvala policiju nakon što joj je Portnoy poslao niz poruka u kojima joj je govorio da će biti na istim mjestima kad i ona. Kako je pjevačica u to vrijeme bila sa svojim jednogodišnjim sinom Apollom, nije imala izbora nego nazvati policiju.

Richard Portnoy se od nemilog događaja nekoliko puta pojavio na vratima doma Gwen Stefani s poklonima, a poslao joj je i pismo u kojem joj nudi spas od 'nesretnog života'. Portnoy je navodno zaprijetio i samoubojstvom ako se pjevačici ikad išta dogodi.

Otac Gwen Stefani, Dennis Stefani, zapravo je taj koji je zatražio sudsku zabranu prilaska za Richarda Portnoya jer se ludi obožavatelj i njemu pojavio na vratima. Zabrana prilaska koju je pjevačica dobila za Portnoya trajat će tri godine.