KRŠTENJE SINA

Gruica i Šalković: Bio nam je to najljepši i najsvetiji dan

22.12.2015 u 13:53

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica i spisatelj Hrvoje Šalković ove blagdane pamtit će i po još jednom posebnom događaju. Ovih dana krstili su sina Marata Ivana. Svoju sreću podijelili su i na društvenim mrežama gdje su objavili fotografije sa slavlja koje su za prijatelje i obitelj organizirali u jednom zagrebačkom klubu

Ani Gruici i Hrvoju Šalkoviću protekla je godina bila godina ljubavi, a u novoj možda svoju ljubav i okrune brakom. No prije tog slavlja ovog vikenda dogodilo im se jedno mnogo važnije - kršenje sina Marata Ivana. Tridesetdvogodišnja glumica i 41-godišnji pisac u vezi su od prošlog ljeta, a jedan od najljepših trenutaka u životu dogodio im se 20. kolovoza kada je Ana rodila njihovo prvo dijete u splitskoj bolnici.

Otkad imaju sinčića Marata Ivana, najviše vremena provode u obiteljskom okruženju. Uživaju u ulozi roditelja i ne odvajaju se od sina s kojim često putuju na relaciji Split – Zagreb. Svoje impresije o roditeljstvu te obiteljske fotografije često dijele na društvenim mrežama. 

Danas je bio najljepši i najsvetiji dan za jednog tatu, jednu mamu i jednog mališana. Najljepši i najsvetiji od rođenja... ??????❤️??

Posted by Ana Gruica on 19. prosinca 2015

Ljubljeni moji... Hvala vam na ljubavi... ❤️❤️❤️ #love #friends

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Uzivancija s frendicama!! ;))) #arileo #adventinzagreb #lovely1bags

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on