RE-VEL-IN FESTIVAL

Gramophonedzie rasplesao publiku u Dubrovniku

04.08.2012 u 18:18

Bionic
Reading

Zavodljiva plesna glazba Gramophonedzieja opčinila je sinoć posjetitelje Culture Cluba Revelin na drugoj večeri Re-Ve-Lin festivala u Dubrovniku. Nakon vrtoglavog uspjeha koji je ovaj DJ postigao s hitom 'Why Don't You' te osvajanja prestižne MTV Best Adria Act nagrade, Gramophonedzie postaje prava internacionalna glazbena zvijezda

Marko Mililčević, poznat po umjetničkom imenu Gramophonedzie, prvi je srpski DJ koji je 2000. godine pozvan na Red Bull Music akademiju u Dublinu, gdje je na ovom prestižnom učilištu upoznat s glazbenom produkcijom. Zanat je ispekao producirajući glazbu najboljih hip-hop i pop umjetnika u svojoj zemlji, a producirao je glazbu za balkansku verziju TV šoua Big Brother.

Gramophonedzie
je nastupao na velikim eventima uz poznata imena kao što su Tom Novy, Basement Jaxx, Junior Jack, Bob Sinclair... Njegov debi-single 'Why Don't You' objavljen na britanskom otočju 1. ožujka 2010. odmah je zauzeo visoko mjesto na top ljestvicama. Riječ je o skladbi koja je u to vrijeme bila jedan od najvećih klupskih hitova, što je rezultirao nagradom MTV Best Adria Act.

Sinoćnja druga večer Re-Ve-Lin festivala, čije drugo izdanje odabirom programa i brojnošću posjetitelja povrđuje svoju kvalitetu, ispunila je sva očekivanja publike. Za Gramophonedzieja sinoćnji nastup u Revelinu nije bio prvi jer se Marko u ovom dubrovačkom klubu osjeća gotovo kao domaćin, a njegovi nastupi su postali sinonim za partijanje do jutra, pa je i sinoć dobro oznojio i rasplesao goste u klubu Revelin. Svoju pozitivnu energiju, po kojoj je i obožavan gdje god stigne, uspio je u cjelosti prenijeti u set izmamivši svima veliki osmijeh na lice.

U Revelinu je sinoć nastupio i Javi Mula, španjolska house zvijezda, najpoznatiji DJ Iberijskog polouotoka, neprikosnoveni mag dobre zabave, a podršku su im pružili dubrovački DJ Pully i novosadski Big R. Javi Mula.

Re-Ve-Lin festival nastavlja se večeras kad će na atraktivnoj pozornici ovog ljeta na hrvatskoj obali nastupiti 'šećer na kraju' francuski house DJ i producent Sébastien Léger i Paul Woolford, Britanac poznat kao resident DJ najpoznatijeg nedjeljnog partija na otoku zabave - Ibizi. Mješavina francuskog i britanskog temperamenta, bit će u Culture Clubu Revelin, sasvim sigurno dobitna kombinacija kojom će se zaključiti drugi Re-Ve-Lin festival.