IMENA NA KRIVOM MJESTU

Glumica Vanessa Hudgens pod istragom

18.02.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Američka glumica i pjevačica Vanessa Hudgens (27), koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskom serijalu 'High School Musical', i njezin partner glumac Austin Butler (24) mogli bi se naći u ozbiljnim problemima nakon što su urezali svoja imena u stijenu u Sedoni u Arizoni koje je zaštićeno područje

Hudgens i Butler našli su se pod istragom nakon što su na Instagramu objavili fotografiju svojih urezanih imena uokvirenih u srce na jednoj od crvenih stijena koje su zaštitni znak ovog iznimnog parka prirode. Romantični trenuci bi ih mogli skupo koštati jer je uništavanje stijena zakonom strogo zabranjeno, a posebice urezivanje imena i poruka. Takvo ponašanje sankcionira se minimalnom novčanom kaznom od pet tisuća američkih dolara ili šest mjeseci boravka u zatvoru, ovisno o presudi.

Hudgens i njezin dečko još se nisu službeno oglasili u vezi incidenta, a sporna fotografija ubrzo je uklonjena s glumičina profila. Preostale fotografije na Instagramu pokazuju kako su Valentinovo proveli upravo u Sedoni, dok se nastavak istrage još čeka.

#sedonadreams

Fotografiju objavljuje Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

❤️❤️ @austinbutler #sedonadreams

Fotografiju objavljuje Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)