ADRIA MUSIC CONFERENCE

Glazbene veličine u Umagu

31.05.2012 u 13:18

Bionic
Reading

Josipa Lisac, Axwell, Chuckie, Deniz Koyu, Nina Badrić, Damir Urban, The Shapeshifters i mnoge druge glazbene zvijezde 1. i 2. lipnja će okupirati Umag

Jedina glazbena konferencija u Hrvatskoj Adria Music Conference koja se održava u hotelu Melia Coral, hotelske kuće Istraturist u dva dana nudi vrlo zanimljiva predavanja. Diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac održat će predavanje pod nazivom Glazba jučer i danas… magla svuda oko nas. Jedan od najboljih njemačkih glazbenih producenata i DJ-a, koji će nastupiti i na velikoj pozornici Umaginationa, Marco Sonce predavat će na temu Prošlost, sadašnjost i budućnost dance glazbe u Europi.

Mogul radio svijeta koji nam dolazi iz SAD-a i koji je već više od 20 godina u svijetu radija na samom vrhu te pod sobom ima 35 radiopostaja, Rod Philips, u Umagu će održati poučno predavanje naziva Radio Alla Grande. Uz predavanja i razne panele na kojima sudjeluju vodeći stručnjaci iz svijeta medija i glazbe Hrvatske i regije, u zabavnom programu AMC-a očekuju nas prave poslastice.

U dva dana konferencije glazbu će vrtjeti i pjevati gosti AMC-a: u petak, 1. lipnja, svoj novi album predstavit će riječki roker Damir Urban, u noćnim satima očekuje nas RBMA party Zeda Biassa i Eddy Ramicha, a u subotu, 2. lipnja, Fresh Island Festival Party te brojna druga iznenađenja.

Umagination ljubiteljima vrhunske elektronike u danima vikenda nudi nezaboravno glazbeno putovanje. U petak, 1. lipnja, na warm-up partyju u klubu Jimmy Woo gostuje njemačka glazbena institucija Envy Mu Music koju predstavljaju DJ-i Marco Sonke i Sven Kirchof, a u subotu na prostoru ATP Dance Arene očekuje nas spektakl koji predvode Axwell, Chuckie i Deniz Koyu.

Ulaznice za Umagination mogu se osigurati u sustavu Eventima, a sve informacije oko kotizacija i programa za AMC mogu se dobiti ovdje.