UŽIVAJU U LJETU

Gdje su ljubavno gnijezdo svili Vlatka i Ivica?

22.07.2015 u 18:43

Bionic
Reading

Ljubav Vlatke Pokos i kanadskog poduzetnika Ivice Biljana svakim je danom sve jača. Trenutačno borave u Splitu gdje uživaju u opuštanju i odmoru, a čini se da su svoje ljubavno utočište našli na još jednom mjestu

'Ivica Biljan i Vlatka Pokos obožavaju ovo mirno i čudesno mjesto na prekrasnom otoku Rabu', napisao je poduzetnik prije nekoliko dana na Twitteru.

Očaralo ih je turističko naselje Suha Punta smješteno na poluotoku Kalifrontu, najšumovitijem djelu otoka Raba koje se može pohvaliti predivnim plažama i brojnom mediteranskom vegetacijom.

Ljubav Vlatke i Ivice traje od početka godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a s obzirom na to kako je Vlatka često izjavljivala da je nezadovoljna uvjetima života u Hrvatskoj, najavila je skorašnje preseljenje u Kanadu.

#split #croatia #summer #beatiful #romansoldiers

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on


'Odlučila sam otići u Kanadu i vrlo je izvjesno da će se to i dogoditi. Radi se o prekrasnoj zemlji koja čovjeku pruža mnogo mogućnosti. Smeta me to što su u Hrvatskoj ljudi postali površni, naša je glazbena scena porazna, a u zemlji vladaju ekonomsko i moralno rasulo. Shvatila sam da za mene nikad neće biti mjesta te da neću raditi posao koji zaslužujem. Dosta mi je svega! Još sam mlada da krenem ispočetka i nimalo me nije strah', kazala je Vlatka prije nekoliko mjeseci za tportal.