ANICA, MARIJANA, TATJANA...

Gdje će naše slavne dame dočekati Novu?

30.12.2014 u 14:35

Bionic
Reading

I dok će naše brojne glazbene zvijezde novu 2015. godinu dočekati radno, poput Severine koja pjeva u Poreču, Tonyja Cetinskog na Stradunu, Nine Badrić u Zadru te Gibonnija u Puli, brojna druga poznata lica uglavnom će biti u toplini svog doma

Anica Kovač u razgovoru za tportal kazala je kako će Novu godinu dočekati obiteljski, sa suprugom Robertom i troje djece, sinom Markom te kćerima Leticijom i Viktorijom. 'Mislili smo organizirati doček u našem restoranu, ali ipak smo odustali od toga. Slavit ćemo kući, obiteljski. Još kada sam vidjela kakve će temperature biti u noći sa Stare na Novu godinu, shvatila sam da nije to za mene. Pa ja sam ipak žena u godinama', kazala nam je kroz smijeh bivša Miss Hrvatske.

Iako je planirala otputovati, viroza i temperatura spriječili su lijepu voditeljicu Tatjanu Jurić u naumu, pa će Novu godinu dočekati pod toplom dekicom, uz puno čaja i vitamina. 'Plan je bio par dana otputovati, ali kako sad stvari stoje, doček će ipak biti kućni; imam temperaturu već treći dan. Tulum za Božić je izgleda bio pravi pa me dočekala ozbiljna prehlada sada. Zato ću to nadoknaditi početkom veljače kada planiram s prijateljicama otputovati u toplije krajeve i pobjeći od zimskog sivila i hladnoće. Tome se baš jako veselim', rekla je.

Njezina kolegica Antonija Blaće ne planira putovanja ni zimovanja jer,kako kaže, ima previše posla. A na pitanje kako će dočekati Novu, kažekroz smijeh: 'Slalomom po kafićima.'


Barbara Kolar 2015. će dočekati u pidžami. 'Novu godinu dočekat ću na Prvom programu HTV-a u krasnoj haljini. A zapravo ću biti kod kuće, najvjerojatnije u pidžami. Toliko o mojim prostornim kapacitetima. Iz protesta prema višegodišnjoj neučinkovitosti jednog od omiljenih mi praznovjerja ovoga puta sigurno neću odjenuti ništa crveno. Gore ne može biti', rekla nam je Barbara kroz smijeh.

Lijepa trudnica Marijana Batinić koja će početkom veljače postati mama, kaže kako će Novu godinu dočekati u kućnoj atmosferi s dečkom Matejem Pašalićem. 'Pozvani smo kod naših dobrih prijatelja na večeru i s njima ćemo dočekati Novu godinu. Ako ne bude baš jako hladno, vjerojatno ćemo na pola sata otići do Zrinjevca', rekla nam je Marijana.

HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska Novu će godinu dočekati u društvu najbližih u rodnoj Baškoj Vodi.