MARTA ŽEGURA

'Frane je svojim postupkom rekao najviše o sebi'

13.01.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Nakon što je glumac Frane Perišin (55) prošlog tjedna u svom statusu na Facebooku prozvao svoju bivšu partnericu Martu Žeguru (32) kako mu ne dozvoljava viđati sina skoro godinu dana i pritom otkrio vrlo delikatnu Martinu obiteljsku situaciju koja po njemu navodno utječe na njihovo dijete, Marta se suzdržala od opširnog komentara takvog čina

Narušen odnos sa svojom bivšom partnericom i majkom njegovog najmlađeg djeteta, trogodišnjeg sina Andrije glumac Frane Perišin odlučio je razotkriti javnosti vrlo dramatičnom objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrio vrlo osjetljivu situaciju iz Martinog obiteljskog života.

Naime, nakon što sina nije vidio 11 mjeseci Frane je odlučio probuditi pravne službe objavljivanjem privatne obiteljske priče u kojoj je otkrio kako je njegova bivša partnerica Marta Žegura kao beba zamijenjena u bolnici. Marta je otkrila svoje biološke roditelje dok je bila u vezi s Franom. Zamršeni obiteljski odnosi majke njegovog djeteta, smatra glumac, itekako utječu na atmosferu u kojoj odrasta sin.

Način koji je poznati glumac odabrao kako bi se obračunao s njom Marta nije htjela komentirati poručivši samo kako je Frane već dovoljno rekao o sebi.

'U interesu mog malodobnog djeteta ne želim komentirati postupke njegova oca, a on je svojim postupkom rekao najviše o sebi', izjavila je Marta Žegura te dodala kako je to jedina njezina izjava koju mogu koristiti svi mediji.


Marta i Frane u sretnim danima veze